Wiktor Węgrzyn jest ranny
Wiktor Węgrzyn, komandor Międzynarodowych Rajdów Katyńskich, przebywa w szpitalu w stanie ciężkim. Został ranny w wypadku drogowym.
Do kolizji doszło podczas podróży Wiktora Węgrzyna do Gietrzwałdu. Drogę zajechał mu duży samochód.
Rodzina Radia Maryja prosi o modlitwę!
Do kolizji doszło podczas podróży Wiktora Węgrzyna do Gietrzwałdu. Drogę zajechał mu duży samochód.
Rodzina Radia Maryja prosi o modlitwę!
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu