Skip to content

Piłkarz siatkarz grunt że nie Borubar.

edytowano March 2015 w Forum ogólne
wp nawet napisała
(..)
- W takiej chwili jest się szczęśliwym prezydentem szczęśliwego kraju - powiedział na antenie Polsat Volleyball Komorowski. - To naprawdę wielki sukces po 40 latach. Dziękuję wszystkim.
Przy
okazji prezydent się przejęzyczył. -
Pozdrawiam wszystkich piłkarzy
i wszystkich kibiców - powiedział(..)
źródło
Ja wiem, że stary kotlet ale odgrzewać trzeba.

Komentarz

• Nieno, pomyliłeś głowy. Tej się wszystko wybacza, a nawet więcej.
    BTW - szukałam wątku, w którym przewidywałeś MS-ie uderzenia wroga przed wyborami, czy też ogólniej - przyszłość. No i nie odnalazlałam. Wtedy nie wzbudził zainteresowania, ale dzisiaj z pewnością byłoby inaczej. Może Tobie się uda?
  • Kiedy widzę jak tego buca nachalnie mejnstrim pompuje to mi się chce rzygać. Od razu pojawiają mi się obrazy i opinie o śp. Lechu Kaczyńskim. Wystarczyło, że na chwilę szalik odwrotnie na meczu uniósł, żeby zdjęć kurwy napstrykały i cała Polska miała ubaw. Mimo, że po paru sekundach przłożył już do dobrej pozycji. Nigdy, przenigdy nie możemy ani zapomnieć, ani wybaczyć tego co zrobili Lechowi Kaczyńskiemu. Przebaczenie nie jest w naszej mocy, nie jesteśmy uprawnieni.
    JORGE>
  • JORGE
    Kiedy widzę jak tego buca nachalnie mejnstrim pompuje to mi się chce rzygać. JORGE>
    Mnie to zaczyna cieszyć. Bo powoli osiąga stan nasycenia niestrawny już nawet dla wielbicieli.
    Jak czytam takie teksty
    http://wpolityce.pl/polityka/216191-komorowski-zachwycony-mowa-kopacz-prezydentowi-przypadla-do-gustu-zwlaszcza-umiarkowana-liczba-zobowiazan
    , to serce mię sie raduje, bo to oznacza, że pą prezydą bierze współodpowiedzialność za tę katastrofę, która musi nastąpić. Do tej pory siedział cicho, to mu słupki rosły, teraz trynd ma szansę ulec zmianie. Wreszcie.
  • Będzie OK jak mu żyrandola nie ukradną.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.