Skip to content

Ciechan dobry bo nie śsie fujary - Bez podtekstów ideologiczno moralnych

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Uprzejmie proszę aby koleżeństwo i koleżanki przynajmniej raz w tygodniu miało zwyczaj kupić piwo Ciechana. Jak nie lubicie to oddajcie znajdującemu się w pobliżu spragnionemu człowiekowi.
Na POhybel Czerskiej i pedalstfu!!!

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”

Komentarz

• Browar Lwówek, Browar Bojanowo, Browar Tenczynek i Browar Biskupiec naleza do tej samej grupy.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Jak zimne, mokre i Jakubiaka to pić

• Prawdę rzekłszy, przejrzałem w myśli nazwy browarów, któreśmy spożywaliśmy w wiadomym tajsko-nepalskim lokalu - i nie mogę sobie przypomnieć żadnego ze stajni pana Jakubiaka.
    Nadszedł-li czas weryfikacji jako y przesiewu?
  • Szturmowiec.Rzplitej
    Prawdę rzekłszy, przejrzałem w myśli nazwy browarów, któreśmy spożywaliśmy w wiadomym tajsko-nepalskim lokalu - i nie mogę sobie przypomnieć żadnego ze stajni pana Jakubiaka.
    Nadszedł-li czas weryfikacji jako y przesiewu?
    Może tak morze nie
    :)
    nA ZRAZIE:
    http://www.ciechan.com.pl/images/gallery/033214.jpg

• nie dalej jak wczorej pilem ciechanowego lagiera. ale o co ho?
  • Niestety trza czasem wejść do jaskimi zła aby zobaczyć jak dało du.....
    • Nie zgadzam sie aby osoby homoseksualne byly dyskryminowane.
      Nie zgadzam sie aby osoby heteroseksualne byly dyskryminowane.
      Nie zgadzam sie na przywileje dla osob homoseksualych.
      Nie zgadzam sie na kpine z rodziny poprzez legalizacje "malzenstw" homoseksualistow.
    • plorg
      Oceniono 1950 razy
      568
      Myślę, że ten projekt znacznie podniesie popularność Ciechana.
      Sam następnym razem je kupie.
    • jestemzalegalem
      Oceniono 1689 razy
      505
      Śmieszne. Ja właśnie od dziś będę pił tylko Ciechana. Na pohybel homoterrorystom!
    • thorngorn
      Oceniono 1056 razy
      370
      Chociaż na codzień nie pijam tego akurat piwa to jakoś się zmuszę - przynajmniej 1 Ciechana zakupię.
      Takie wezwania do bojkotu za poglądy są poniżej krytyki, gazeto.
    • mictlan12
      Oceniono 1001 razy
      329
      OOO, idę kupić "Ciechana", dobrze chłop prawi;]
    • steve69
      Oceniono 1074 razy
      298
      No straszne. Jak ten Jakubiak to przeżyje?
      Knajpa to pewnie miejsce spotkań "mamuś z fujarką".
      .
    • dziadzioniunio
      Oceniono 846 razy
      290
      BUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHA!!!
      A JA CIECHANA BARDZO LUBIĘ I CIESZY MNIE, ŻE WŁAŚCICIEL JEST NORMALNYM CZŁOWIEKIEM!!! NA PEWNO NATOMIAST BĘDĘ SZEROKIM ŁUKIEM OMIJAŁ ZAGŁĘBIE DEBILIZMU PT. WRZENIE ŚWIATA!!! Nie ma to jak zawęzić sobie grupę konsumencką do małego marginesu seksualno-obyczajowego:))))))))))))))))
    • patriotaa
      Oceniono 1062 razy
      234
      warszawska księgarnia i kawiarnia Wrzenie Świat to miejsce rozpedałowane tak jest sodoma i gomora.A wylewajcie sobie te piwo i kogo chcecie nastraszyć? Nikt nie dyskryminuje pedałów ale niech nie obnoszą się z tym wszędzie na forum. Niech się pedałują w swych mieszkaniach i nie gorszą dzieci. tacy adoptują chłopców i w domu tych chłopców żną na potęgę. STOP PEDALIZACJI.
    • skaflok
      Oceniono 717 razy
      227
      już wiem, że w następny weekend piję tylko ciechana
    • ktos210
      3 godziny temu
      Oceniono 666 razy
      198
      Od dziś BĘDĘ PIŁ TYLKO Ciechana!
    • mietekkowalski
      3 godziny temu
      Oceniono 602 razy
      168
      A ja dzisiaj po pracy podjadę do sklepu i kupię całą kratę Ciechana. Podobno dobre to piwo....
    • mm_pisze
      3 godziny temu
      Oceniono 477 razy
      155
      Przyjdzie cała obsada z Czerskiej i zaobserwują tylko mierną akcję promocyjną. Po co marnować płyn. Rozlać żulom.
      Jak rozumiem lepsze jest piwo zagraniczne, tam właściciele nie wypowiadają się na temat Polaków, ale mają o Nas dużo gorsze zdanie niż Jakubiak o homoseksualistach.
    itd itd
    The author has edited this post (w 22.09.2014)

• Za taką reklamę w gazowni państwowe firmy płacą grubą Kasię.  P. Jakubiak powinien wysłać kosz prezentowy red. Kurskiemu.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • Już od jakiegoś czasu tu i ówdzie niby się go bojkotuje, a sprzedaż tylko rośnie
  • srodowisko piwowarow rzemieslnikow bojkotuje go od jakiegos juz czasu. obstawiam ze pewnie z zawisci.
  • Sarmata1.2
    nie dalej jak wczorej pilem ciechanowego lagiera. ale o co ho?
  • A ja nie piję Lecha od czasów sławetnej y haniebney reklamy... I kolega, któremu wytłumaczyłem mój bojkot również nie pije.
    The author has edited this post (w 23.09.2014)
  • "W jedności siła!" - hasło browaru Ciechan.
    The author has edited this post (w 22.09.2014)

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • Nie bądź Rafalala, wypij Ciechana!

• Znacie stronę kresy.pl, zwaną także kresy.ru?
    No to wiedzcie, że Browary Regionalne Jakubiak są tam głównym reklamodawcą.
    To tak informacyjnie, nim się rozsmakujecie.
  • No i właśnie. Trve Gazetopolszczycy nie piją Ciechana od dawna, bo to dla nich sponsorowanie ruskiej kolumny
    image
  • Ruskie gorsze od pedalstwa. Przepraszam ale tu stoje, gdzie indziej nie moge.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    Ruskie gorsze od pedalstwa. Przepraszam ale tu stoje, gdzie indziej nie moge.
    A jak pedalstwo inspirowane przez ruskie?
    JakOObas nie z moje bajki ale co mi tam, popatrzę z wielką przyjemnością jeśli się wezmą za łby z pedalstwem. Co więcey w takiej sytuacji będę czynnie wspomagał słabnąco stronę....aż do momentu gdy obie zdechną.

• Jakubas przeprosił Michalczewskiego za formę wypeedzi (w programie Gozdyry) i zaprosił na whisky. DM zaproszenie przyjął.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Szkoda. A ja już miałem zimne piwo i popcorn gotowe....

• Kto naprawdę wylewał Ciechana?  TWA czyli misie z gazowni:
    http://www.zelaznalogika.net/kto-tak-naprawde-wylewal-ciechana/
    Wiadomo było od początku, ale fajnie przeczytać udokumentowany tekścik.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Fajnie także było widzieć naocznie że Czerska nie jest w stanie kontrolować wpisów na forum pod swoimi wypocinami. Niegdyś było nie do pomyslenia aby pojawił się jakikilwiek negatywny dla Czerskiej i pedalstwa komentarz. A jeśli to magicznie w momencie pojawienia miał ze 1500 not lików.
    A teraz...W tej sprawie... Zostali zasypani i pogrzebani any-pedalskimi komentarzami. Nie zdołali nawet ich nie-likować.
    Czerska to gnijący trup. I chyba nawe wie o tym.....

• Czerska ma swoje piwo
    piwo z czerskiejCzerwona gwiazda....

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • Woda San Pellegrino tez
    The author has edited this post (w 25.09.2014)

"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
  • Nu, Jakubiak jest takim Dmowskim pedziałbym. Patriota, ateusz, docenia instytucję Kościoła. Przy tym waży niezłe piwo, ale dotowanie Kresów, eeeech. Trzeba będzie przemyśleć sprawę.
  • Jak jest wojna to czasem cza szukać aliantów w egzotycznych obozach. Na zawsze? Nie na zawsze. Na czas bitwy.

• Tu się zgadzam.
  • Ale właśnie się tu rozchodzi czy jest to aliant, bo może być drugim Mikkem.
  • Korwiniści może i będą aliantem w którejś bitwie, tego wykluczyć nie można. Pod warunkiem wszakże, że się nie rozlecą. Patrzymy na liderów i często nie dostrzegamy aparatu. A ten robi politykę na codzień. I oczywiście nie jest doskonały (ponoć na szczeblu lokalnym w PiSie jest dzieci dawnych aparatczyków PZPR), ale jeśli go nie ma, to zostają ideowe żółtodzioby i znudzeni pojedyńczy działacze, od lat na froncie i barykadzie.
  • przemk0
    Ale właśnie się tu rozchodzi czy jest to aliant, bo może być drugim Mikkem.
    A bo to kulega ślub chce brać z nim brać czy cuś?

• fatuswombatus
    Szkoda. A ja już miałem zimne piwo i popcorn gotowe....
    A ja Ciechana jutro spożyję!!!!

W jedności siła!

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.