Szybko
To pierwszy otwarty atak na PDT w wykonaniu czlonka establiszmentu.
Za wszystkimi decyzjami o odmowie współpracy spółek Skarbu Państwa z Polsatem przy organizacji turnieju stał osobiście premier Donald Tusk. Nie wierzyłem w tę wersję długo, choć pytano mnie o nią wielokrotnie. Podczas meczu otwarcia na Stadionie Narodowym i potem we Wrocławiu, podczas meczów Polaków rozmawiałem jednak z politykami z wielu frakcji Platformy Obywatelskiej. Tych protuskowych i tych przeciw. Wszyscy potwierdzili - to była jednoosobowa decyzja premiera. Nie pomogły zaangażowanie i życzliwość ministrów Biernata i Karpińskiego.
Powodem są związki Polsatu z wywodzącym się z Wrocławia, podobnie jak prezes Solorz i Pan, Grzegorzem Schetyną?
Choć to niewiarygodne - na to wygląda.
Czyli - przyda sie duzo prazonej kukurydzy lub czipsow, jak tam kto lubi.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Za wszystkimi decyzjami o odmowie współpracy spółek Skarbu Państwa z Polsatem przy organizacji turnieju stał osobiście premier Donald Tusk. Nie wierzyłem w tę wersję długo, choć pytano mnie o nią wielokrotnie. Podczas meczu otwarcia na Stadionie Narodowym i potem we Wrocławiu, podczas meczów Polaków rozmawiałem jednak z politykami z wielu frakcji Platformy Obywatelskiej. Tych protuskowych i tych przeciw. Wszyscy potwierdzili - to była jednoosobowa decyzja premiera. Nie pomogły zaangażowanie i życzliwość ministrów Biernata i Karpińskiego.
Powodem są związki Polsatu z wywodzącym się z Wrocławia, podobnie jak prezes Solorz i Pan, Grzegorzem Schetyną?
Choć to niewiarygodne - na to wygląda.
Czyli - przyda sie duzo prazonej kukurydzy lub czipsow, jak tam kto lubi.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Grzegorz-Zniszcze-Cię kończy polerowane majchrow.
A ja ciekaw jestem czy Grzegorz-Zniszcze-Cię podejmie próbę odzyskania LP.
Przewinalem w pamieci liste skrotow i zaden nie dopasowal.
Natomiast jeżeli DonAld poszedł na czołówkę z Arkiem, to faktycznie musiał być pewien ewakuacji na z góry upaczone pozycje.
Jakim Arkiem?
choć to dość daleko od realiów ale w dobrym kierunku.
To świadczy jaka jest sytuacja skoro piąty zastępca Zegarka psy na Tusku wiesza.
ALe najlepsza historie słyszałem wieczorem.
Poszedłem sobie pobiegać i koło basenu spotkałem moją bardzo dawną osobistą narzeczoną. Muszę przyznać, że fajnie wygląda, oka nie męczy. W każdym razie wracała dzisiaj samolotem z Wrocławia i bezczelnie wykorzystała Schetynę by targał za nią jej walizkę po lotnisku
Wykorzystywała go cynicznie mówiąc do niego per "panie premierze", po czym oświadczyła, że na nadzieję, że wkrótce stanie na czele rządu. Facet postawił oczy w słup i zapytał czy interesuje się polityka, "ależ oczywiście. Jestem Polką, więc interesuję się polityką, sportem i zdrowiem. Mam nadzieję, że ten nowy rząd pani Kopacz będzie tymczasowy i wkrótce powstanie nowy itd...". Bawiła się dziko, a facet podobno prawie zemdlał. Pewnie nigdy czegoś podobnego nie słyszał
The author has edited this post (w 17.09.2014)
Teraz grzesiu ma swój nierząd i kobietę upadłą na jego czele
PS. mam nadzieję że walizka była cięzka i bez kółek?