Skip to content

Szybko

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
To pierwszy otwarty atak na PDT w wykonaniu czlonka establiszmentu.
Za wszystkimi decyzjami o odmowie współpracy spółek Skarbu Państwa z Polsatem przy organizacji turnieju stał osobiście premier Donald Tusk. Nie wierzyłem w tę wersję długo, choć pytano mnie o nią wielokrotnie. Podczas meczu otwarcia na Stadionie Narodowym i potem we Wrocławiu, podczas meczów Polaków rozmawiałem jednak z politykami z wielu frakcji Platformy Obywatelskiej. Tych protuskowych i tych przeciw. Wszyscy potwierdzili - to była jednoosobowa decyzja premiera. Nie pomogły zaangażowanie i życzliwość ministrów Biernata i Karpińskiego.
Powodem są związki Polsatu z wywodzącym się z Wrocławia, podobnie jak prezes Solorz i Pan, Grzegorzem Schetyną?
Choć to niewiarygodne - na to wygląda.
Czyli - przyda sie duzo prazonej kukurydzy lub czipsow, jak tam kto lubi.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Grubo.
    Grzegorz-Zniszcze-Cię kończy polerowane majchrow.
  • los
    Czyli - przyda sie duzo prazonej kukurydzy lub czipsow, jak tam kto lubi.
    Pestki dyni OK
    ;)
    A ja ciekaw jestem czy Grzegorz-Zniszcze-Cię podejmie próbę odzyskania LP.
  • Co to jest LP?
    Przewinalem w pamieci liste skrotow i zaden nie dopasowal.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    Co to jest LP?
    Przewinalem w pamieci liste skrotow i zaden nie dopasowal.
    Lasy Państwowe
  • To już było w mediach z tydzień albo i dwa temu nazad. Co prawda mało nagłaśniane.
    Natomiast jeżeli DonAld poszedł na czołówkę z Arkiem, to faktycznie musiał być pewien ewakuacji na z góry upaczone pozycje.
  • ms.wygnaniec
    DonAld poszedł na czołówkę z Arkiem.
    ???
    Jakim  Arkiem?
  • Arek-Zegarek.
  • mmaria
    ms.wygnaniec
    :
    ???
    Jakim  Arkiem?
    z Zeg Arkiem (wielu nazwisk, imion i paszportów), którego stacja była dyskretną ale jednak zaprzyjaźnioną
  • ms.wygnaniec
    mmaria
    :
    ms.wygnaniec
    :
    ???
    Jakim  Arkiem?
    z Zeg Arkiem (wielu nazwisk, imion i paszportów), którego stacja była dyskretną ale jednak zaprzyjaźnioną
    To Zeg Arek jest tak mocny, że się go boi sam Kniebolo? Nie wiedziałem - poważnie.
  • MarianX
    To Zeg Arek jest tak mocny, że się go boi sam Kniebolo? Nie wiedziałem - poważnie.
    Nawet Nasz Dziennik coś napisał
    choć to dość daleko od realiów ale w dobrym kierunku.
  • Pasjonujące. Będzie też ostrzał z Europy, podejrzewam, i nie mam na myśli Farage'a. Jak to ktoś, chyba Janecki, zauważył: w Unii niby nic się nie robi, ale się ciężko pracuje, a Kniebolo przecież nie nawykł - jak mówią źródła - do ciężkiej pracy, choć bułki w tunelu sprzedawał.
  • Historia z zegarkiem mnie setnie ubawiła.
    To świadczy jaka jest sytuacja skoro piąty zastępca Zegarka psy na Tusku wiesza.
    ALe najlepsza historie słyszałem wieczorem.
    Poszedłem sobie pobiegać i koło basenu spotkałem moją bardzo dawną osobistą narzeczoną. Muszę przyznać, że fajnie wygląda, oka nie męczy. W każdym razie wracała dzisiaj samolotem z Wrocławia i bezczelnie wykorzystała Schetynę by targał za nią jej walizkę po lotnisku
    :D
    Wykorzystywała go cynicznie mówiąc do niego per "panie premierze", po czym oświadczyła, że na nadzieję, że wkrótce stanie na czele rządu. Facet postawił oczy w słup i zapytał czy interesuje się polityka, "ależ oczywiście. Jestem Polką, więc interesuję się polityką, sportem i zdrowiem. Mam nadzieję, że ten nowy rząd pani Kopacz będzie tymczasowy i wkrótce powstanie nowy itd...". Bawiła się dziko, a facet podobno prawie zemdlał. Pewnie nigdy czegoś podobnego nie słyszał
    :)
    The author has edited this post (w 17.09.2014)
  • No skoro Lud przemówił, teraz Grzegorz nie ma wyjścia
    ;)
  • No i wykrakała....
    Teraz grzesiu ma swój nierząd i kobietę upadłą na jego czele
  • lupus71
    Historia z zegarkiem mnie setnie ubawiła.
    To świadczy jaka jest sytuacja skoro piąty zastępca Zegarka psy na Tusku wiesza.
    ALe najlepsza historie słyszałem wieczorem.
    Poszedłem sobie pobiegać i koło basenu spotkałem moją bardzo dawną osobistą narzeczoną. Muszę przyznać, że fajnie wygląda, oka nie męczy. W każdym razie wracała dzisiaj samolotem z Wrocławia i bezczelnie wykorzystała Schetynę by targał za nią jej walizkę po lotnisku
    :D
    Wykorzystywała go cynicznie mówiąc do niego per "panie premierze", po czym oświadczyła, że na nadzieję, że wkrótce stanie na czele rządu. Facet postawił oczy w słup i zapytał czy interesuje się polityka, "ależ oczywiście. Jestem Polką, więc interesuję się polityką, sportem i zdrowiem. Mam nadzieję, że ten nowy rząd pani Kopacz będzie tymczasowy i wkrótce powstanie nowy itd...". Bawiła się dziko, a facet podobno prawie zemdlał. Pewnie nigdy czegoś podobnego nie słyszał
    :)
    Haha, mogła tez dodać, ze interesuje sie "pokojem na świecie".
    PS. mam nadzieję że walizka była cięzka i bez kółek?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.