Skip to content

Poznajemy kogoś na fotce?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
ostatni mecz
W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu

Komentarz

• Pan prezydent!
  • Dziekanowski i Dziewulski po obu stronach bramkarza?
    Dejwid Bekham kuca czwarty od lewej?
    The author has edited this post (w 16.09.2014)

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Eee, a czy to nie Soltys of Chobielin Manor po prawy rency Najwiekszego?
  • Trenuje ich Rutkowski?

"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
  • Krzysztof Bielecki? Stoi szósty od lewej.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Szósty po prawey stoi bywszy premier Bielecky.
  • No to jak sie te strony określa, a?
    :D
  • :D
    DDDD -jasne, ze od prawej...

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Mam wrażenie że każdy z nas widzi inne zdjęcie bo ja zupełnie nie widzę osób przez was wymienionych za to na środku kuca ewidentnie Donald... a drugi na prawo od niego Dukaczewski?
  • przemk0
    Mam wrażenie że każdy z nas widzi inne zdjęcie bo ja zupełnie nie widzę osób przez was wymienionych za to na środku kuca ewidentnie Donald... a drugi na prawo od niego Dukaczewski?
    Bo to zdjecie to nowy rodzaj
    testu Rorschacha
    - to kogo się zobaczy stanowi informację o patrzącym,,,
    The author has edited this post (w 16.09.2014)
  • pawel.adamski
    przemk0
    :
    Mam wrażenie że każdy z nas widzi inne zdjęcie bo ja zupełnie nie widzę osób przez was wymienionych za to na środku kuca ewidentnie Donald... a drugi na prawo od niego Dukaczewski?
    Bo to zdjecie to nowy rodzaj
    testu Rorschacha
    - to kogo się zobaczy stanowi informację o patrzącym,,,
    To zdjęcie przedstawia krula i starą gwardjię

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • Mogłabym tę focię przeslac bratu, ktory zidentyfikowałby pewnie większość owych piłkarzy, ale obawiam się, że ich nazwiska nieqniecznie by nam coś mówiły. Jeśli chcecie...

• ten po prawicy donka wygląda jak adolf hitler
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.