Skip to content

Sila charyzmy Adama Michnika

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Spowodowal, ze prawie polubilem Putina.
Adas
Potem, przy drugim spotkaniu, miałem wrażenie, że rozmawiam z gangsterem. Spytałem go o Michaiła Chodorkowskiego i gdyby wzrok mógł zabijać, to już bym nie żył.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Nie rozumiem dlaczego dobrali do tego artykulu bardziej korzystne zdjecia Putina niz AM.

Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
  • No bo Adasiowi wzieli zdjecie najlepsze a Putinowi pierwsze z brzegu.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Najbardziej mnie rozbawiło gdy Michnik mówi o tym, że Putin pod pretekstem przesladowania Rosjan i
    walki z faszystami
    w Łotwie i Estonii wtargnie tam bronic swoich braci i wartości. A kto w Polsce tropi "faszystów" jak nie Adaś?

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Ponieważ Depardiowski wypija 14 butelek wina dziennie i jest trzeźwy pytania mnożą się jak króliki w Klubie Wałdajskim
    ;)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.