Francya jednak sedesem jest bezdennem
Francuska prawica całom duszom popiera wielkiego kutafona. Teraz będą w St Nazaire organizować manifestację wyrażającą słuszny gniew francuskiego aktywu narodowego z powoda wstrzymania sprzedaży Mistrali kacapom.
Nurmalnie cała ta Franca to ruski kibel na dworcu w Murmańsku (tzn najobrzydliwsza rzecz jaką w życiu widziałem)
The author has edited this post (w 05.09.2014)
Nurmalnie cała ta Franca to ruski kibel na dworcu w Murmańsku (tzn najobrzydliwsza rzecz jaką w życiu widziałem)
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
http://wpolityce.pl/gwiazdy/212396-depardieu-rozplywa-sie-z-zachwytu-nad-putinem-jest-inteligentnym-i-ludzkim-przywodca
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Musi być cos wiecej oprócz wdzięczności pijaka.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Na jedynce główny temat to Szokująca Maryna Li Peng, która w wyborach 2017 ma dojść pierwsza. Jeśli drugi będzie ktoś z koncesjonowanej prawicy, to z nią wygra, ale Franciszek Holenderski - przegra.
Kiedyś by mnie to cieszyło, bo to zawsze miło jak ktoś leje łajdaków po paszczy, ale niestety FN to też ruskie szmaty.
... to na jakim akwenie będą stacjonować Mistrale?
Hę?