Skip to content

Sieci przesadzily z lustracja

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Donald jest zapiety po damsku, podaje Bienkowskiej lewe ramie, Bienkowska kundla niesie w rece lewej. Pamietam, ze Dmowski tez kiedys byl zapiety po damsku.
Cos sie chopakom zajaczkuje i wklejaja lustrzane odbicia zdjec.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• A nie specjalnie tak ich photoshopneli? Bo skądże miałby Ryży Wuj, i nałożnica jego, POsiadać szyk, styl i sznyt? No skąd?

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • To dlaczego pana Romana tez zapieto po damsku?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Gender? Metroseksualizm? A bo to ja wiem? Może masoni?

• Pomysł na okładkę rewelacyjny, co do wykonania- niestety nie sądzę, iżby autor chciał dodać więcej ukrytych znaczeń, ponad to, które wali po oczach.
  • Wiem! Bo tak się zapinają reptylianie!!!!!!!!!!!!

• Nuuu, lokaj zez piłko zapnienty po męsku. Zatem gender znaczy inaczy, celowo, jak najbardzij.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Nu, też racja, ale to może być przypadek
    :)
    Inna sprawa, że lokaj też niczego sobie. Jeśli dobrze paczę, główny twórca produktu "Donald Tusk".
  • AnnaE
    Nuuu, lokaj zez piłko zapnienty po męsku. Zatem gender znaczy inaczy, celowo, jak najbardzij.
    Ja juz wole sie nie domyslac, co to znaczy w kwestii relacji pana z lokajem.

• Mówią, że Pą Dą ma ubaw z okładki Sieci i rozpoczął posiedzenie rządu od "państwo wyjeżdżają", gdyby był patriotą dodałby: "pilnujcie Polski".
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.