Skip to content

Murzyni

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Chyba trzeba będzie POsypać głowy POpiołem i przyznać minystrom rację. Świntom racje. O tym że bugoodrze to CH,D i K, K to nie musimy się przekonywać . Gdyby ktoś miał czelnoś wątpić to zapraszam na spacer dowolną ulicą dowolnego obszaru miejskiego w tenkraju. Tu jednak należy się odnieść do słów minystra Jabłońskiego na tematy rasowe czyli o murzyńskości.
Dzisiejszy sondaż pokazuje jednoznacznie i bez jakichkolwiek ceregieli że obywatele bugoodrza to murzyni w całej krasie. Co prawda oczy są niebieskie lub zielone, włosy proste i jasne a cera nic a nic nie spalona słońcem, tym Peru i tym co nad nami, lecz murzynami są.
Posiadają bowiem cechę jaką posiada każdy mentalny murzyn. Jest to niczym niewytłumaczalna i zupełnie oryginalna umiejętność cieszenia się i składania hołdów gdy główny kacyk plenienia zostaje wyznaczony przez kolonizatorów na tytularnego "krula".
To już nie chodzi o ciepłą wodę i kaszankę na grylu.
I przy okazji chciałbym przeprosić wszystkich murzynów, którzy są nimi z powodu koloru swej skóry tudzież rysów twarzy. Zapewniam że jakiekolwiek POrównanie do plemienia bugoodrzan jest zupełnie przypadkowe i dogłębnie wam uwłaczające.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”

Komentarz

• Jest już wątek na ten temat, jego tytuł to cytat z pewnego Ślązaka, który uciekł, bo miał do czego.
    Wszyscy byśmy z chęcią tak zrobili, tylko nie mamy - bez oszukiwania się -  gdzie (do czego).

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • A dzie un uciek?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • extraneus
    Jest już wątek na ten temat, jego tytuł to cytat z pewnego Ślązaka, który uciekł, bo miał do czego.
    Wszyscy byśmy z chęcią tak zrobili, tylko nie mamy - bez oszukiwania się -  gdzie (do czego).
    Bardzo nielubię gdy się mnie włącza do nieznanej mi bliżej grupy "wszyscy". Reaguję na to dość nerwowo i się delikatnie mówiac irytuję. Jestem bowiem "JA". A jako "JA" nie chcę nigdzie uciekać, co więcej pomimo że mam gdzie to nie chcę, i co więcej pomimo że mam gdzie i do czego to też nie chcę. "JA" chcę być tu gdzie jestem, bo to moja kupa gnoju
    :)
    I wcale się nie oszukuję.
    A jeśli wywlątek już jest to uprzejmie proszę o "merger".
    The author has edited this post (w 08.09.2014)

• ni do sie

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • No to trzeba z tym rzyć
    :D

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.