Nie chodzi o to aby nam było lepiej
lecz o to aby im było gorzej. Tak mysli wyborca PO. Tak wyobraża sobie świat, i swoją w nim pozycję, każdy leming. Dobro wspólne, wspólna pomyślność, jakiekolwiek poczucie współnoty są mu obce. Ważne aby inni mieli gorzej niż on/ona. A jak mają gorzej to przeciez on/ona ma tym samym lepiej. Czyż nie?
Dlatego, nadchodzące wybory będą ważnym momentem w historii bugoodrza. Jeśli wygra PO to mam rację. Przehandlowanie emigrantów za ciepłą POsadkę zostanie przyjęte przez rezydujących w bugoodrzu owacjami. Przeciez lepiej aby bratu zdechł cielak a siostrze spaliła się chałupa niźli mnie?
Jeśłi wygra PO to jak na dłoni dostaniemy dowód że w bugoodrzu nie ma społeczeństwa. Jest, a własciwie są, tymczasowo i zupełnie przypadkowo POwiązane ze sobą systemem doczesnych korzyści, grupki cweli.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Dlatego, nadchodzące wybory będą ważnym momentem w historii bugoodrza. Jeśli wygra PO to mam rację. Przehandlowanie emigrantów za ciepłą POsadkę zostanie przyjęte przez rezydujących w bugoodrzu owacjami. Przeciez lepiej aby bratu zdechł cielak a siostrze spaliła się chałupa niźli mnie?
Jeśłi wygra PO to jak na dłoni dostaniemy dowód że w bugoodrzu nie ma społeczeństwa. Jest, a własciwie są, tymczasowo i zupełnie przypadkowo POwiązane ze sobą systemem doczesnych korzyści, grupki cweli.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz