Tradycyjne spotkanie w Honoratce
bo miejsce sprawdzone, np. w ostatnią sobotę sierpnia o 17. Co Szanowne Kuleżeństwo sądzą? Są chętni - się proszę wpisywać. Uwentualnie inne opcye (może początek września lepsieyszy?).
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Przemku, a gdzie ten kurs? Bo jeśli blisko Starego Miasta, to możemy zacząć od 18 i poczekamy.
Pomyślę, może się da przyjść.
Kiedyś należałem do tej parafii.
Jak na razie w mało licznym gronie, ale kilka osób zawita.
- MS + jego Piękna Żona
- Brzost
- Przemko (może jednak ... )
- Qiz
- mmaria
- Mania (jak ją przekonam, żeby się nie przejmowała głupotami;)
- ?
Ze względu na Przemka proponuję od 18. Jeśli będzie ciepło, to w ogródku Honoratki. Tu są danehttp://www.honoratka.com.pl/
Ogródek jest od strony Podwala.
Dlaczego nie w... Piekarach Śl.?
@MS - oczywita oczywistość
@Przemko - to w ogóle macie szansę być duuuuuuuuuużo wcześniej
Prognoza pogody nienajlepsza, Mania będzie, więc
zamawiam stolik na 8 osób od 18
. Jeśli ktoś się jeszcze zdecyduje - nieustająco zapraszamy!!! - to z pewnością miejsce się znajdzie.
Spróbuję jeszcze Krzyśka van den Budenmayera ściągnąć.
może ktos byłby chetny?
ewentualnie zorganizuje coś w Betlejem - ks.Mirek chetnie udzieli miejsca
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
Ja już się zapisuję... (W piekarach nie ma fajnych miesc: kawiarni/itp)
Dla mnie - od 17 lat - wspaniałym miejscem jest Pizerria pod Bocianem w Chorzowie.
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
chciałem tylko doprecyzować, a że rodzinnie to dobrze bo z pewnościa marniokowa i marnioczęta beda, od dłuższego czasu wierca mi dziurę w brzuchu na jakieś McD'sy czy inne fast foody to wole tam przyjemne z pozytecznym połączyć
pytanie jest tego rodzaju:
Kto jeszcze sie pisze? i kiedy?
mnie w zasadzie pasuje kazde popołudnie z wyjatkiem 1, 3, 7, 17, 18, 19, 23, 24, 28 i 29 września,
może jakas niedziela?
październikowego "rozkładu jazdy" jeszcze nie znam
AnnoE reflektujesz?
Przypominaczka, jakby ktoś zagapił się przy komputrze
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Dzisiejszy wieczór był b. udany. Piękna pogoda, bjutiful pipel i wogóle i w szczególe. Dziękuję wszystkim i do następnego, jak Bóg pozwoli!
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.