Koniec żarcia, koniec picia, przyszły czasy mordobicia
Takie haslo chlopcy-narodowy niedawno wznosili a ja ich niniejszym musze przeprosic za swoj sceptycyzm co do ich zdolnosci, aby przejsc od slow do czynow. Otoz - slowo stalo sie cialem i chlopcy-narodowcy dostaja od pedalow i inszych mniejszosci seksualnych po ryju az milo, choc Zawisze niby nie obito tylko ochlapano jakims plynem. Miejmy nadzieje, ze wszystko przed nami.
A pamietacie, ze nasz kolega z pewnego forum byl prekursorem owej akcji bezposredniej?
The author has edited this post (w 07.08.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
A pamietacie, ze nasz kolega z pewnego forum byl prekursorem owej akcji bezposredniej?
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Swojom szosom, czy Powiatowy przeszedł jakieś operacje plastyczne po tym incydencie?
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
A w kwestii obicia Ignaca za żydostwo - dlugo sie nad tym zastanawialem i ciagle nie wiem: jesli li to antysemityzm czy nie?
Nawet relacje znalazlem.
Mortal Combat i The Runaway Train w jednym!!!
Proponuję więc ustanowienie miary "wpier..." na zasadzie 1 Rafalala=10 zakapiorów=2 pobitych narodowców
Potem dodaję jeszcze, że okaleczenie ciała przez wykastrowanie jest dość specyficznym sposobem leczenie chorej psychiki, bo to jest niewątpliwie ciężka choroba.
W temacie - coś jakby jakoś niesporo idzie kolegom narodowcom z zapowiadanym mordobiciem, co nie?
Zauważyłem, że Prawdziwie Prawicowi Prawicowcy z różnych forów tak naprawdę dystansują się od jakiejkolwiek przemocy: nie tylko od wszelkich powstań i "ruchawek", ale nawet od ulicznych demonstracji.
Najważniejsze to "nie dać się sprowokować", choćby nie wiem co. Biją nas i na nas defekują, ale my nie damy się sprowokować.
The author has edited this post (w 16.08.2014)
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Dzisiejsi "ekstremalni" prawicowcy i lewicowcy trzęsą sie ze strachu. Coś mi się wydaje, że nie zmienią losów świata....
The author has edited this post (w 16.08.2014)
Jeżeli tak, to tylko gratulować sukcesu.
Najgłośniejsi (co nie koniecznie musi znaczyć, że reprezentatywni dla środowiska) działacze Ruchu Narodowego od dawna głoszą różne warianty tezy o "bandzie czworga", faktycznym braku różnic pomiędzy głównymi partiami (PiS, PO, SLD) bardzo często wznosząc się przy tym na wyżyny absurdu. Dodatkowo cześć z nich wykazuje się niezrozumiałą wręcz rusofilią.....
Mnie osobiiście rónież martwi co najmniej niechęć pomiędzy Narodowcami a (określenie mocno umowne) "śodowiskiem okołoPiSowym". Niestety ten rów zaczęli kopać narodowcy. I nie chodzi bynajmniej o różnice w poglądach - bo ja też bynajmniej nie jestem "integralnym PiS-owcem" ale sposób ich prezentacji - pełen agresji i pogardy....
Rusofilstwo nie jest poglądem, tylko skurwieniem
The author has edited this post (w 20.08.2014)