Skip to content

Koniec żarcia, koniec picia, przyszły czasy mordobicia

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Takie haslo chlopcy-narodowy niedawno wznosili a ja ich niniejszym musze przeprosic za swoj sceptycyzm co do ich zdolnosci, aby przejsc od slow do czynow. Otoz - slowo stalo sie cialem i chlopcy-narodowcy dostaja od pedalow i inszych mniejszosci seksualnych po ryju az milo, choc Zawisze niby nie obito tylko ochlapano jakims plynem. Miejmy nadzieje, ze wszystko przed nami.
A pamietacie, ze nasz kolega z pewnego forum byl prekursorem owej akcji bezposredniej?
The author has edited this post (w 07.08.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
«1

Komentarz

• Nie pamiętam.... Ale czy to oznacza że mielismy między nami kolegę co też w gębę dostał i go olali? Ja sobie jedynie coś o Powiatowym incydencie z bodajrze kwasem węglowym zawartym w produkcie kapitalistycznego koncernu C-C zawartym coś przypominam....
    Swojom szosom, czy Powiatowy przeszedł jakieś operacje plastyczne po tym incydencie?

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • KrzysztofaNR obito za wolnosc, o ile pamietam.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Ba, mnie obito za żydostwo, ale to było ze 20 lat temu.
  • los
    KrzysztofaNR obito za wolnosc, o ile pamietam.
    Za wolno szedł czy co?
    Szturmowiec.Rzplitej
    Ba, mnie obito za żydostwo, ale to było ze 20 lat temu.
    Sie kolega sam za nich nadstawił?

• fatuswombatus
    los
    :
    KrzysztofaNR obito za wolnosc, o ile pamietam.
    Za wolno szedł czy co?
    Jechal pociagiem, wiec chyba istotnie nie za szybko.
    A w kwestii obicia Ignaca za żydostwo - dlugo sie nad tym zastanawialem i ciagle nie wiem: jesli li to antysemityzm czy nie?

• Jechał pociągiem i go na forum obito? Na jakim forum? To przekracza granice wyobraźni.
  • Obito go w pociagu a na forum o tym opowiadal, choc szczegolow unikal.
    Nawet relacje znalazlem.

• Ło matko!!!
    Mortal Combat i The Runaway Train w jednym!!!

• los
    Obito go w pociagu a na forum o tym opowiadal, choc szczegolow unikal.
    Nawet relacje znalazlem.
    "Relacja? Zero faktów: autobus czy przedziały, jak 10 chłopa weszło do pełnego przedziału w 10 sekund (jeśli to był przedział), jak nasi się bronili, jak była reakcja otoczenia. Użyli gazu - czy mieli maski lub choć gogle? Pytania mnożą się jak homiki."
    :D
  • Po ostatnich zajściach jedno jest pewne. Jedno Rafalala jest równe 10 uzbrojonym bandytom w kominiarkach.
    Proponuję więc ustanowienie miary "wpier..." na zasadzie 1 Rafalala=10 zakapiorów=2 pobitych narodowców

• Pamiętam że onegdaj w królewskim grodzie niestolicznym miłośnicy pedałowania zebrali się aby się publicznie zbaczać, więc wiedzeni pociągiem do nich zjawili się i narodowcy, na widok narodowców zboczeńcy wpadli w euforię, która udzieliła się i osobnikom przechadzającym się w mundurkach z pałami na wierzchu. Jeden tak postanowił zapoznać wodza owej narodowej ferajny ze swoją pałą, co widząc w TV oczekiwałem, że ów wuc mężnie zareaguje dając słuszny odpór, a ów jedynie cienko popiskiwał "polucja mnie bije". Co powoduje, że poza odłamem kibicowskim w zdolności bojowe owego ruchu jakoś powątpiewam.
  • Co do Rafali to odpowiedź jest jedna: gdy mężczyzna uważa że jest Napoleonem zamyka się go w zakładzie zamkniętym i poddaje leczeniu, gdy mężczyzna uważa się za kobietę...
    Potem dodaję jeszcze, że okaleczenie ciała przez wykastrowanie jest dość specyficznym sposobem leczenie chorej psychiki, bo to jest niewątpliwie ciężka choroba.
  • Witamy kolegę MS, za którego wpisami już się stęskniłem - proszę o więcej, jeśli można.
    W temacie - coś jakby jakoś niesporo idzie kolegom narodowcom z zapowiadanym mordobiciem, co nie?
    Zauważyłem, że Prawdziwie Prawicowi Prawicowcy z różnych forów tak naprawdę dystansują się od jakiejkolwiek przemocy: nie tylko od wszelkich powstań i "ruchawek", ale nawet od ulicznych demonstracji.
    Najważniejsze to "nie dać się sprowokować", choćby nie wiem co. Biją nas i na nas defekują, ale my nie damy się sprowokować.
    The author has edited this post (w 16.08.2014)
  • MarianX
    Witamy kolegę MS, za którego wpisami już się stęskniłem - proszę o więcej, jeśli można.
    Bardzo mi miło, a bardziej aktywnym być się postaram.
    MarianX
    W temacie - coś jakby jakoś niesporo idzie kolegom narodowcom z zapowiadanym mordobiciem, co nie?
    To mnie też strasznie bawi.
  • Jak będą rządzić faszo-socjaliści z PiS, wtedy przyjdzie czas na bunty, powstania i mordobicie.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • ombretta
    Jak będą rządzić faszo-socjaliści z PiS, wtedy przyjdzie czas na bunty, powstania i mordobicie.
    Krzyż musi być pluszowy inaczej to się nie liczy, a tu poza anarcholewactwem też nie widzę specjalnie ochotników (bo u nich na odcinku kibolstwa dość krucho)
  • No dobrze, może nie będzie buntów, powstań i mordobicia, ale przynajmniej będzie się o w/w dużo pisało na rozmaitych niszowych forumkach, no i oczywiście na pejsiku!

• MarianX
    Jak to niesporo? W ryj od wszystkich dostają aż furkoce.

• ombretta
    No dobrze, może nie będzie buntów, powstań i mordobicia, ale przynajmniej będzie się o w/w dużo pisało na rozmaitych niszowych forumkach, no i oczywiście na pejsiku!
    Towarzysze Soso i Dolo (za którego były niższe podatki) mieli w latach w latach trzydziestych bojówki, które pomogły w wyniesieniu ich do władzy.
    Dzisiejsi "ekstremalni" prawicowcy i lewicowcy trzęsą sie ze strachu. Coś mi się wydaje, że nie zmienią losów świata....
    The author has edited this post (w 16.08.2014)
  • Obiektywnie rzecz biorąc, trudno wroga lać bejzbolem jedną ręką, a drugą robić sobie selfie smarkfonem i wysyłać na instagram.  Kiedyś ludzie nie mieli takich problemów.

• ombretta
    Obiektywnie rzecz biorąc, trudno wroga lać bejzbolem jedną ręką, a drugą robić sobie selfie smarkfonem i wysyłać na instagram.  Kiedyś ludzie nie mieli takich problemów.
    Nic dodać, nic ująć.
  • los
    MarianX
    :
    Jak to niesporo? W ryj od wszystkich dostają aż furkoce.
    Nie wiem tylko czy takie były ich cele
    :D
    Jeżeli tak, to tylko gratulować sukcesu.
  • Mówili, że będzie mordobicie, nie uściślali kto kogo będzie bić.

• los
    Mówili, że będzie mordobicie, nie uściślali kto kogo będzie bić.
    Przyponiało mi się, że to chyba przedwojenna tradycja, że w "pogromach antyżydowskich" więcej ofiar było u narodowców niż u pogromowanych (tak mi coś na synapsach się obija)
  • Najpierw zaznaczę, że nie jestem narodowcem ani ich goracym sympatykiem. Znam kilku z nazwiska i jednego waznego osobiscie, ale słabo i dość dawno. Zdawało mi się, ze to młoda i żarliwa prawica o dość goracych głowach i nawiązujaca głównie do róznych nurtów narodowych międzywojnia. Młodzi pratioci, tmało ich lae po dobrej stronie mocy więc sojusznicy. To co mnie zastanawia to, że budza taka agresję wszystkich, a na prawicy to chyba jeszcze wieksza niz wśród lewaków. To jeszcze nie jest pogarda w stylu palikociarni i rzygowego skrzydła PO w stosunku do PiS, ale już coraz bliżej. Co jest tego przyczyną?
  • rafal.ignorant
    To co mnie zastanawia to, że budza taka agresję wszystkich, a na prawicy to chyba jeszcze wieksza niz wśród lewaków. To jeszcze nie jest pogarda w stylu palikociarni i rzygowego skrzydła PO w stosunku do PiS, ale już coraz bliżej. Co jest tego przyczyną?
    Ano przyczyna jest IMO dość prosta:
    Najgłośniejsi (co nie koniecznie musi znaczyć, że reprezentatywni dla środowiska) działacze Ruchu Narodowego od dawna głoszą różne warianty tezy o "bandzie czworga", faktycznym braku różnic pomiędzy głównymi partiami (PiS, PO, SLD) bardzo często wznosząc się przy tym na wyżyny absurdu. Dodatkowo cześć z nich wykazuje się niezrozumiałą wręcz rusofilią.....
  • pawel.adamski
    rafal.ignorant
    :
    To co mnie zastanawia to, że budza taka agresję wszystkich, a na prawicy to chyba jeszcze wieksza niz wśród lewaków. To jeszcze nie jest pogarda w stylu palikociarni i rzygowego skrzydła PO w stosunku do PiS, ale już coraz bliżej. Co jest tego przyczyną?
    Ano przyczyna jest IMO dość prosta:
    Najgłośniejsi (co nie koniecznie musi znaczyć, że reprezentatywni dla środowiska) działacze Ruchu Narodowego od dawna głoszą różne warianty tezy o "bandzie czworga", faktycznym braku różnic pomiędzy głównymi partiami (PiS, PO, SLD) bardzo często wznosząc się przy tym na wyżyny absurdu. Dodatkowo cześć z nich wykazuje się niezrozumiałą wręcz rusofilią.....
    Aha, jasne. Majom inne poglady niz my więc nalezy ich lać po mordzie i osmieszać, że dostali w ryj. Bardzo budujące i patriotyczne.Najwazniejsze zaś, ze bardzo skuteczne jesli chodzi o osmieszanie i obrzydzanie całej prawicy jako gupiej i kłótliwej. Róbta tak dalej, dalej tak róbta.
  • rafal.ignorant
    Aha, jasne. Majom inne poglady niz my więc nalezy ich lać po mordzie i osmieszać, że dostali w ryj. Bardzo budujące i patriotyczne.Najwazniejsze zaś, ze bardzo skuteczne jesli chodzi o osmieszanie i obrzydzanie całej prawicy jako gupiej i kłótliwej. Róbta tak dalej, dalej tak róbta.
    Widzi pan, prorok Ozeasz był uprzejmy zauważyć przyczynowo skutkowy związek pomiędzy sianiem wiatru a zbieraniem burzy.
    Mnie osobiiście rónież martwi co najmniej niechęć pomiędzy Narodowcami a (określenie mocno umowne) "śodowiskiem okołoPiSowym". Niestety ten rów zaczęli kopać narodowcy. I nie chodzi bynajmniej o różnice w poglądach - bo ja też bynajmniej nie jestem "integralnym PiS-owcem" ale sposób ich prezentacji - pełen agresji i pogardy....
  • "Aha, jasne. Majom inne poglady niz my "
    Rusofilstwo nie jest poglądem, tylko skurwieniem
  • kania.zu.kurz
    "Aha, jasne. Majom inne poglady niz my "
    Rusofilstwo nie jest poglądem, tylko skurwieniem
    No znowuż mam luki w archiwum i zaniedbania w pilnem sledzeniu odchyleń od susznej linii. Znaczy te polskie narodowce to som rusofile? Wszytstkie czy też może niektóre? No i w czem sie ta ich rusofilia przejawia? Może to uni som tam po stronie "separatystów" na Ukrainie co to MSZ pisze, ze ich nie ma? Ja to slyszła, że Korwin wychwala Putina. Czy on jest teraz narodowcem ?
    The author has edited this post (w 20.08.2014)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.