Źródło nieprawości Ludwiku Dornu
Przyznam, iż w duchu powątpiewałem w maxymę kol. Losu, że kto się umaczał w ZChN-u ten bydlę.
Wszelako, nie mogłem dojść do siebie po ostatnich deklaracjach Ludwiku Dornu, że on też by chciał się zbydlęcić, on przecie wprost mówił, że chce się zapisać do miłośników pieczeni.
Dopiero dziś dowiedziałem się, że ten pan jest członkiem-założycielem ZChN. Świat stał się nieco prostszy.
Wszelako, nie mogłem dojść do siebie po ostatnich deklaracjach Ludwiku Dornu, że on też by chciał się zbydlęcić, on przecie wprost mówił, że chce się zapisać do miłośników pieczeni.
Dopiero dziś dowiedziałem się, że ten pan jest członkiem-założycielem ZChN. Świat stał się nieco prostszy.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
M.in. Antoni MAcierwicz, Marek Jurek, Jacek Kurski, Jarosław Sellin,
Ciekawe, że część zetchaenowców przeszła do LPR (Ligi Polskich Rodzin), co przy koalicji PiS-LPR dawało ciekawe relacje osobiste (z częścią ZCHN-owców co przeszła do PiS-u).
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
http://www.fronda.pl/forum/omp-lublin-konserwatyzmpl-bartyzel-masonem,9888.html
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."