Skip to content

Źródło nieprawości Ludwiku Dornu

Przyznam, iż w duchu powątpiewałem w maxymę kol. Losu, że kto się umaczał w ZChN-u ten bydlę.
Wszelako, nie mogłem dojść do siebie po ostatnich deklaracjach Ludwiku Dornu, że on też by chciał się zbydlęcić, on przecie wprost mówił, że chce się zapisać do miłośników pieczeni.
Dopiero dziś dowiedziałem się, że ten pan jest członkiem-założycielem ZChN. Świat stał się nieco prostszy.

Komentarz

• Qrvski takoż.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Szturmowiec.Rzplitej
    kto się umaczał w ZChN-u ten bydlę.
    Trochę na tej liście jest...
    M.in. Antoni MAcierwicz, Marek Jurek, Jacek Kurski, Jarosław Sellin,
    Ciekawe, że część zetchaenowców przeszła do LPR (Ligi Polskich Rodzin), co przy koalicji PiS-LPR dawało ciekawe relacje osobiste (z częścią ZCHN-owców co przeszła do PiS-u).
  • Za dużo cabernet sauvignon i mózg się zlasował do reszty.

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • No Dorn do ZChN to pasował jak Duda do KLD, gdyby tam był. A kto przyjął Dorna do ZChN?
  • rafal.ignorant
    A kto przyjął Dorna do ZChN?
    Dorn sam skoro był członkiem-założycielem.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Aby byc zalożycielem trzeba mieć zgodę innych załozycieli. Na liscie zlinkowanej wyżej są zalozyciele, czy wszystcy? Czy oni oczu nie mieli? Ja mogę zrozumieć, że Dorn był lata w PIS, bo PiS nie jest partią ortodoksyjnie chrzescijańską, ale w ZChN?
  • Ale dopiero przy czecim małżeństwie. Albo czwartym, łatwo rachubę stracić.

• 7my
    los
    :
    Ale dopiero przy czecim małżeństwie. Albo czwartym, łatwo rachubę stracić.
    czyli antycypowali.
    może wzięli go na skarbnika, niczym Mucke planował w Ojropalamencie?
  • Być może miał inne talenta jakże cenione w środowisku ZChN:
    http://www.fronda.pl/forum/omp-lublin-konserwatyzmpl-bartyzel-masonem,9888.html

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • romeck
    Szturmowiec.Rzplitej
    :
    M.in. Antoni MAcierwicz, Marek Jurek, Jacek Kurski, Jarosław Sellin
    Antuana wywalili, jak tylko sie zorientowali, ze do nich nie pasuje.

• los
    romeck
    :
    Szturmowiec.Rzplitej
    :
    M.in. Antoni MAcierwicz, Marek Jurek, Jacek Kurski, Jarosław Sellin
    Antuana wywalili, jak tylko sie zorientowali, ze do nich nie pasuje.
    a o pozostałych wyżej wymienionych ciężko coś dobrego powiedzieć...
  • Kurski i Sellin to jak Hel i Giewont. Nie kibucuję Temu ostatniemu jeno stwierdzam obiektywnie.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.