Skip to content

Z ktorej strony przedzialek ma min. Apfelbaum?

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
przekazy nie sa jednoznaczne

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Pedzmy se, nie wiem jak ten pan, o którym Kolega pisze, ale przynajmniej wiem, jak przedziałek robią porządni Niemcy. Otóż, najpierw upewniają się, z której strony miał pewien kontrowersyjny polityk, który kanclerzował ich krajowi na przełomie lat 30. i 40., a potem robią odwrotnie.
  • Az mnie kolega sklonil do spacerku po biurze. Ale nie zaluje, gdyz doswiadczylem wizualizacji roznicy miedzy prawem absolutnym a statystycznym.
    A w tomacie otwierajacym watek cos wiadomo?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Zdjęcia są mylące Losie. Można nieopatrznie "revers" przyjąć za objawienie prawdy. Wychodzi na to że trzeba znaleźć kogoś kto minystra czesze, i to nie w ząbek jak sugeruje kol Szturmowiec? No chyba że chodzi ci o TEN przedziałek.....no myslę że un jest jakby to powiedzieć POśrodku
    :)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Z obawy przed reversem brałem pod uwagę tylko fotografie z literkami w tle. Dwie wersje
    image
  • Sugerujesz Losie że minyster jest ....... zmienny? Taki AC-DC? Że minystrowa to tylko przykrywka? Rock Hudson też był żonaty i też się różnie czesał!
    http://www.meredy.com/rockhudson/indexrock03.jpg
    http://www.nndb.com/people/655/000026577/rock1.jpg
    The author has edited this post (w 15.07.2014)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • A to nie zależy od prawo - i leworęczności? Praworęczni mają przedziałek po prawej.
    The author has edited this post (w 14.07.2014)

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Minister zmiennym jest. Watpie zeby bylo to przeoczenie - zadbali, zeby byl jak podobny jak kropla wody a zabyli o przedzialku?

Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
  • Mania
    A to nie zależy od prawo - i leworęczności? Praworęczni mają przedziałek po prawej.
    Hycler podobno był leworęczny i przedziałek miał po prawej, znaczy - zaczesywał włosy na lewo.
    U mnie w domu od małego uczyli, by zaczesywać włosy na prawo, odwrotnie niż Hycler.

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • Też dawno temu zwróciłem uwagę że raz się czesze tak, raz tak. Obawiam się że to jest już ten poziom zidiocenia chlaniem że gdyby się go zapytać odpowiedziałby: to ja mam jakiś przedziałek!?
  • ella
    Mania
    :
    A to nie zależy od prawo - i leworęczności? Praworęczni mają przedziałek po prawej.
    Hycler podobno był leworęczny i przedziałek miał po prawej, znaczy - zaczesywał włosy na lewo.
    U mnie w domu od małego uczyli, by zaczesywać włosy na prawo, odwrotnie niż Hycler.
    Paczpani, moja teoria sie nie sprawdza... Ja, jako praworęczna,  jeśli robiłam przedziałek, to zawsze po prawej i zaczesywałam grzywkę na lewo nawet się nad tym nie zastanawiając, po prostu tak było łatwiej.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • z tą wódą to ciekawe1, niby przystojny chłop był, a teraz nalany żul taki.
    2007:
  • ella
    U mnie tak samo ale nigdy nie wpadłem że to może być z powodu Hyclera
    Nie mam teraz pod reką zdjeć Dziadka zeby zobaczyć jak sę czesał w młodości...
  • fatuswombatus
    Taki AC-DC?
    Padłem - pijąc kawę przy czytaniu wpisów - najlepszy tekst miesiąca!
    w tomacie: nie wiem we którym kierunku, wschodnim czy zachodnim, faluje wella ministra, ale od zawsze mię ona DRRRRRAŻNI!
  • a po prawdzie, jakie som zasady w tym tomacie?
    The author has edited this post (w 03.08.2014)
  • Pewnie takie same jak z lokowaniem rodzinnych klejnotów po lewej lub prawej...
    MSPANC

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.