Z ktorej strony przedzialek ma min. Apfelbaum?
przekazy nie sa jednoznaczne
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
A w tomacie otwierajacym watek cos wiadomo?
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
http://www.meredy.com/rockhudson/indexrock03.jpg
http://www.nndb.com/people/655/000026577/rock1.jpg
The author has edited this post (w 15.07.2014)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
The author has edited this post (w 14.07.2014)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
U mnie w domu od małego uczyli, by zaczesywać włosy na prawo, odwrotnie niż Hycler.
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
2007:
Nie mam teraz pod reką zdjeć Dziadka zeby zobaczyć jak sę czesał w młodości...
w tomacie: nie wiem we którym kierunku, wschodnim czy zachodnim, faluje wella ministra, ale od zawsze mię ona DRRRRRAŻNI!
The author has edited this post (w 03.08.2014)
MSPANC