Skip to content

Zawistowski rysuje Losem! ;)

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Koleżeństwo widziało ostatni numer "W sieci"? Jak w każdym na przedostatniej stronie jest rysunek satyryczny Rafała Zawistowskiego. Wygląda tak, jakby był zainspirowany tekstami Losa.
;)

Komentarz

• https://pl-pl.facebook.com/notes/uwa%C5%BCam-rze/o%C5%9Bwiadczenie-rafa%C5%82a-zawistowskiego/302024366509904
    Oświadczenie Rafała Zawistowskiego
    20 stycznia 2012 o 11:19
    W związku z zarzutami, jakie na portalach społecznościowych stawia mi pan Cezary Krysztopa oświadczam, że nigdy w życiu nie zetknąłem się wcześniej ani z nim, ani z jego rysunkami. Nie ma więc możliwości, bym podbierał mu pomysły czy dopuszczał się plagiatu. Porównanie rysunków jakie pan Krysztopa przedstawia nie jest dowodem, a wręcz budzi pytanie, czy nie mamy do czynienia z podbieraniem moich pomysłów.
    Zarzuty pana Krysztopy, nie poparte żadnymi wiarygodnymi dowodami, w sposób oczywisty naruszają moje dobre imię. Proponuję więc, by złożył do sądu pozew o naruszenie jego praw autorskich, przedstawiając dowody na stawiane zarzuty. Taki proces zamknie tę absurdalną sprawę. Jeśli pan Krysztopa nie zamierza tego uczynić, to wzywam go, by zaprzestał naruszania mojego dobrego imienia.
    Z poważaniem
    Rafał Zawistowski, rysownik od kilkunastu lat, publikujący wcześniej m.in. w "Życiu", autor scenografii teatralnych, malarz.
  • Na to winc idzie, że i los się powinien włączyć. Ale los nie pozywa, los ma lepsze sposoby, by kogoś ukarać.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.