Skip to content

Skandaliczny i rasistowski John Lennon

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Przepraszam, że nie w wątku kulturalnym.
Ale tak jak mi się skojarzyło.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• No i jak tu nie wierzyć w rasizm wyssany z mlekiem z piersi matki Polki? Jeden drwi z murzynów porównując ich do bugoodrzan, drugi przywołuje niggers sugerując że całe ich plemie straci pracę, także i w bugoodrzu.
    Albo rasiści albo daltonści, są te nasze elyty
    :)
    A na marginesie. Fajna sztuczka z tym wyłączaniem mikrofonu gdy się słyszy coś czego słuchać się nie chce. Ja gupi całe życie wyłączałem głośnik. A tu proszę taki postęp!
    The author has edited this post (w 17.07.2014)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Sloń Ceperu teraz tez potepil Lennona. A jeszcze nie tak dawno falszowal McCartneya. Co on sie tak przypial do Bitlesow?
    The author has edited this post (w 17.07.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Ja tam go POdziwiam. Że on z taką łatwością POdążą za prawdą etapu. Gdyby nie on i GW to biedne lemingi POgubiłby się kompletnie czy negro, Niger i niger to to samo czy inne. Czy jak krul wali w gębe to źle a jak wszechpolaka walą w gębe to dobrze. Czy kuń to w worze i jeziorze czy też obala żonty.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • No ale to n-word to jest najstraszliwsza obelga świata chyba od stosunkowo niedawna.  Lennon mógł się nie załapać na nową językową świadomość.
    Zresztą co tam Lennon, wystarczy posłuchać dowolnego współczesnego murzyńskiego rappera
    ;)

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.