Skip to content

Wdowa po Marku Rosiaku nie dostanie renty

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Zdarzenie nie posiada elementu wyjątkowości
Kto ma uszy do słuchania usłyszy, kto ma oczy do patrzenia, zobaczy, co zobaczyć należeć. Kto ma rozum do rozumienia, zrozumie co znaczy, że "zdarzenie nie posiada elementu wyjątkowości."

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Wszystko jasne; mord polityczny nie nosi w tuskolandzie znamion wyjątkowości. Tak samo jak podburzanie do zbrodni przez polityków PO.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • I po co zajmować się demonologią, skoro wystarczy śledzić poczynania Donalda tuSSka i jego fanów i promotorów?
    The author has edited this post (w 04.07.2014)

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • No ale o co biega? Nie umiecie czytać sygnałów dymnych? Nie widzicie jaka "nowa lepsza przyszłość nadchodzi"?
    Oj coś mi się zdaje rze Ryży Wuj ma rację w tej tomacie. POwinien mieć. Przeciez to on i jego banda szubrawców są inspiratorami. Daję garść fistaszków, że orzeczenie sondu jest jak najbardziej OK.
    Mord polityczny na pisiorze? Nic nadzwyczajnego drodzy panowie i panie.....ot codzienność nowej lepszej przyszłości.
    The author has edited this post (w 05.07.2014)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Nie mogli inaczej tego ująć bo wychodziłoby że przyznają się że to mord polityczny. A tak dwie pieczenie bo jak będą kolejne no to będzie najlepszy dowód że to nic nadzwyczajnego.
  • Zamiast liści ...
    JORGE>
  • Najwyraźniej nie wystarczy poprawić prawa - uprościć czy wyeliminować oczywiste niesprawiedliwosci. Trzeba jeszcze wymienić prawników i to od góry. Wolałbym jak najszybciej, a nie czekać na Sąd Ostateczny.
    The author has edited this post (w 05.07.2014)
  • przemk0
    Nie mogli inaczej tego ująć bo wychodziłoby że przyznają się że to mord polityczny
    ale oni to de facto zrobili, media też!
    Już choćby takie fakty: "-
    No właśnie. Skoro zdarzenie „nie miało znamion wyjątkowości”, to skąd obecność prezydenta Komorowskiego na pogrzebie, specjalne odznaczenia (...)
    - Tłumaczyłem to w sądzie, dodając przy okazji, że o mordzie na Rosiaku mówił sam premier w Sejmie, przekonując, że to zdarzenie wyjątkowo ważne i ohydne. "

• Natomiast w tym samym czasie, poza kamerami, gdy "nikt" nie widzi, budowa piekła na Ziemi odchodzi pełną parą.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.