Skip to content

Charytatywny bal dziennikarzy

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Uchwałę o poszerzeniu składu Rady Fundacji „Charytatywny Bal Dziennikarzy” podjęli dotychczasowi jej członkowie, czyli Katarzyna Kolenda-Zaleska (przewodnicząca), Joanna Lichocka, Piotr Najsztub, Monika Olejnik i Małgorzata Subotic.
Nowymi członkami Rady zostali: Beata Grabarczyk (szefowa anteny Polsat News+), Piotr Kraśko (szef i prowadzący „Wiadomości” TVP1), Paweł Lisicki (redaktor naczelny „Tygodnika Do Rzeczy”), Mikołaj Lizut (szef Rock Radia), Janina Paradowska (publicystka „Polityki”), Konrad Piasecki (dziennikarz RMF FM i TVN24), a także Andrzej Morozowski i Marta Kuligowska z TVN24 oraz Dominika Wielowieyska i Agata Nowakowska z „Gazety Wyborczej”.  Obecnie Rada liczy 15 członków, a jej poszerzenie ma wzmocnić jej siłę.
XVI Charytatywny Bal Dziennikarzy odbędzie się 7 lutego 2015 roku w Auli Dużej Politechniki Warszawskiej. Zarząd fundacji oraz władze Politechniki Warszawskiej podjęły decyzję o współpracy, która zakłada udział uczelni w organizacji balu w charakterze partnera strategicznego.
Impreza przewidziana jest na tysiąc osób. -
Trwają prace nad modyfikacją formuły balu, by stała się jeszcze bardziej atrakcyjna dla dziennikarzy. Chcemy, by stanowili oni większość gości balu
- mówi Wirtualnemedia.pl Mateusz Hładki, prezes zarządu Fundacji „Charytatywny Bal Dziennikarzy”.
Szajloka cytowac nie bede, bo juz to zrobilem.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Allah akbar !!! BUM BUM !!!
    JORGE>
  • Zobaczyć te osoby na żywo...  -  100000 razy gorzej w telewizorze
    :(

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • JORGE, spotkanie z Czeczetem planujesz, czy co?
  • Administracja w trosce o rozne rzeczy uprasza o wyrazanie potepienia dla wszystkich zachowan niezgodnych z prawem.
    Smutni panowie net czytaja ostatnio bardzo starannie.
    Nawet zamiar zroszenia biesiadnikow nieszkodliwym dla zdrowia kwasem maslowym zasluguje na pryncypialne potepienie.
    The author has edited this post (w 03.07.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • i oni wwszyscy będą w jednym miejscu? oszty w mordkę! Ale okazja by .............się zabawić.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • los
    Administracja w trosce o rozne rzeczy uprasza o wyrazanie potepienia dla wszystkich zachowan niezgodnych z prawem.
    Smutni panowie net czytaja ostatnio bardzo starannie.
    Nawet zamiar zroszenia biesiadnikow nieszkodliwym dla zdrowia kwasem maslowym zasluguje na pryncypialne potepienie.
    :D
    Jak to mówią starzy górale, krata w zoo działa w obie strony.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• van.den.budenmayer
    JORGE, spotkanie z Czeczetem planujesz, czy co?
    Ależ, czy ja jestem muzułmaninem ? Tyle kluczowych dla przyszłości świata postaci w jednym miejscu ...
    JORGE>
  • JORGE
    Ależ, czy ja jestem muzułmaninem?
    Do czego sie przyznasz, to zalezy tylko od sposobu prowadzenia przesluchania.

• los
    A gdyby jeszcze ów teoretyczny nienawistny kwas masłowy skropił pląsającego ze Stokrotką Bronka W. ...
    Strach choćby pomyśleć.
  • Jak chcesz Losie. Na temat balu będę milczał nienawistnie. I tak mnie nie zaprosili więc niech się idą bujać.
    Ale co tam. W sumie szkoda. Ja nie pies ogrodnika.
    Mam nadzieję że nie okaże się niewypałem. Niech goście padną śmiertelnie zmęczeni. Z całego serca życzę im aby był to dla nich bombowy bal

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • fatuswombatus
    Z całego serca życzę im aby był to dla nich bombowy bal
    ewentualnie czadowy

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Nie powiem, chwilę trzeba nad tym pomyśleć, żeby nic z tego nie zrozumieć. (Wychodząc od I Przykazania).
    Z rzeczy, które mi do głowy przychodzą, żadna mnie nie satysfakcjonuje, zatem krótko: dziennikarstwo zmienia mózg.

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • Choć Perejry i Rachonia tam nie widzę, młodego W. - owszem, ale on byłby tam "cynicznie", może więc idzie zmiana? może coś jest w tym ze wspólnego, pokoleniowego doświadczenia "starszyzny"?
    EDIT: ponoć jednym z bardziej udanych - był bal pokwietniowy 10/11 ..... red. Bociek miał nawet porwać się na nowy Bal w Operze, żeby opisać co widział i słyszał ....by potem znów z bohaterami, rzecz jasna, szczerze świętować.

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • Aha Lichocka, "zmieńmy temat".
  • rozum.von.keikobad
    Aha Lichocka, "zmieńmy temat".
    Nie nie nie. Kwas masłowy jest bardzo dobrym tematem.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.