Kumpel Sendeckiego pójdzie siedzieć
A o:
http://www.bialystokonline.pl/obrazal-polsko-hinduskie-malzenstwo-pojdzie-do-wiezienia-adam-cz-skazany,artykul,78662,1,1.html
Czeczet to ten od Kononowicza. Doigrał się, dostał pół roku bezwarunkowej odsiadki. Dla mnie to jest horror, takie wyroki, takie prawo nie mają żadnego uzasadnienia.
JORGE>
http://www.bialystokonline.pl/obrazal-polsko-hinduskie-malzenstwo-pojdzie-do-wiezienia-adam-cz-skazany,artykul,78662,1,1.html
Czeczet to ten od Kononowicza. Doigrał się, dostał pół roku bezwarunkowej odsiadki. Dla mnie to jest horror, takie wyroki, takie prawo nie mają żadnego uzasadnienia.
JORGE>
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
Dobrze że nie roztrzelali na miejscu.
The author has edited this post (w 01.07.2014)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
The author has edited this post (w 01.07.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Za Jarosława i PiS-u nie zostałby ukarany - czyż nie to wynika z kulegów żałosnej pisaniny? Ja wiem, że jak nie ulewy to upały, ale mimo wszystko....
"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
JORGE>
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”