Skip to content

Kumpel Sendeckiego pójdzie siedzieć

edytowano March 2015 w Forum ogólne
A o:
http://www.bialystokonline.pl/obrazal-polsko-hinduskie-malzenstwo-pojdzie-do-wiezienia-adam-cz-skazany,artykul,78662,1,1.html
Czeczet to ten od Kononowicza. Doigrał się, dostał pół roku bezwarunkowej odsiadki. Dla mnie to jest horror, takie wyroki, takie prawo nie mają żadnego uzasadnienia.
JORGE>

Komentarz

• Żaden reżim nie utrzyma się tylko na propagandzie, żeby nie wiem jak totalnej i bezwzględnej. Potrzebny jeszcze jest terror.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Horror and moral terror are your friends? A samego Cz. jakos malo mi zal. To on manipulowal biednym K., ktory przeciez nie nadawal sie na zaden urzad.

Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
  • Antysemita ....eee no ten tego znaczy się anty.... antyaryjczyk. Znaczy się on jest anty i już.
    Dobrze że nie roztrzelali na miejscu.
    The author has edited this post (w 01.07.2014)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Tak od razu zabic? Nie oni. Nie moga zabijac w wiekszych ilosciach z roznych wzgledow, wiec jak kto im w lapy wpadnie, to chca troche podreczyc przed smiercia.
    The author has edited this post (w 01.07.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • JORGE
    Doigrał się, dostał pół roku bezwarunkowej odsiadki. Dla mnie to jest horror, takie wyroki, takie prawo nie mają żadnego uzasadnienia.
    JORGE>
    Najbezbronniejszymi ofiarami głupawych akcji wyborczej dotyczących multikulti, antysemi i faszyzmu okazują się sędziowie. Przecież ta poczciwina, ktora skazała Czeczeta musi być przekonana, że niszczy nazizm - jak inaczej uzasadnić taki wyrok?
  • van.den.budenmayer
    Najbezbronniejszymi ofiarami głupawych akcji wyborczej dotyczących multikulti, antysemi i faszyzmu okazują się sędziowie. Przecież ta poczciwina, ktora skazała Czeczeta musi być przekonana, że niszczy nazizm - jak inaczej uzasadnić taki wyrok?
    Esemani rozwalajacy glowki zydowskich dzieci o sciane tez pewnie mieli przekonanie o niszczeniu jakiego strasznego plugastwa. I u siebie w Augsburgu lub Kilonii mogli byc bardzo poczciwi. Przesadzam z analogiami? Ani troche.

• Ojojoooooj, serce krwawi, że rasistów już nawet karzą! za czyn, za recydywę i za rozpowszechniane-popularyzowanie swoich przemyśleń w internecie.
    Za Jarosława i PiS-u nie zostałby ukarany - czyż nie to wynika z kulegów żałosnej pisaniny? Ja wiem, że jak nie ulewy to upały, ale mimo wszystko....

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • Bezwzgledna odsiadka za wyrazenie opinii?

• Za recydywę i za rozpowszechniane-popularyzowanie swoich przemyśleń.

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • Planck
    Ojojoooooj, serce krwawi, że rasistów już nawet karzą! za czyn, za recydywę i za rozpowszechniane-popularyzowanie swoich przemyśleń w internecie.
    A coż to jest rasizm ?
    JORGE>
  • Łatwiej im skazać za batonika niż za ambergolda.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• AnnaE
    Łatwiej im skazać za batonika niż za ambergolda.
    A wydawałoby się że i tu i tam dowody zostały skonsumowane że tak POwiem
    :)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.