Ktos z siebie znowu idiote zrobil
MSPANC
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ziemniak
Joanna Szczepkowska czy Marysia z Gorzowa? Wybierz jutro w kiosku tygodnik na swój poziom intelektualny.
Joanna Szczepkowska Nie wiem czy to kogoś obchodzi, ale rezygnuję z pisania w „Do Rzeczy”. Zdecydowała dzisiejsza okładka z Donaldem Tuskiem przemalowanym na Indianina. To nie moja okładka, a cały czas to mój premier. Oni wiedzą na pewno, że wina Tuska, a ja wątpię.The author has edited this post (w 30.06.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Dobrze im tak!
Dorzecze skwapliwie chwyta każdą podróbkę i próbuje podstawić w miejsce niepodległościowców.
The author has edited this post (w 30.06.2014)
I uzasadniam to tak: od bieżącej polityki zalezy, czy bedziemy decydowac we wlasnym kraju. Czy zechcemy miec pedalskie malzenstwa czy nie zechcemy, czy zechcemy aborcji na zyczenie czy nie zechcemy etc. O tym bedziemy mogli decydowac, jesli bedziemy narodem a w polityce reprezentowac nas beda powazni politycy. A jesli za nas beda decydowac inni, to bedziemy mogli sie tylko pieklic na kolejny Golgota Picnic, ale o jego wystawieniu lub niewystawieniu beda decydowac inni. Tak samo jak o wszystkich innych rzeczach.
The author has edited this post (w 30.06.2014)
JAK RZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!
I kogo teraz będzie należało przeprosić? Kogo w zadek cmoknąć?
JAK RZYĆ!!!!!!!!!??????????
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
,
,
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Adam Michnik - tak. Adam Ziemkiewicz - nie.
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
copyright by x. Twardowski
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk