Skip to content

Ktos z siebie znowu idiote zrobil

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
MSPANC
Ziemniak
Joanna Szczepkowska czy Marysia z Gorzowa? Wybierz jutro w kiosku tygodnik na swój poziom intelektualny.
Joanna Szczepkowska Nie wiem czy to kogoś obchodzi, ale rezygnuję z pisania w „Do Rzeczy”. Zdecydowała dzisiejsza okładka z Donaldem Tuskiem przemalowanym na Indianina. To nie moja okładka, a cały czas to mój premier.  Oni wiedzą na pewno, że wina Tuska, a ja wątpię.
The author has edited this post (w 30.06.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Rze pojadę klasykiem: chlip, chlip, hue hue.
  • :D
    Dobrze im tak!
    :)
    Dorzecze skwapliwie chwyta każdą podróbkę i próbuje podstawić w miejsce niepodległościowców.
  • Pref na bratnim forum
    A sprawę rozwałki tożsamości płciowej uważam za ważniejszą niż bieżącą politykę.
    A ja bieżącą politykę uważam za ważniejszą niż sprawę rozwałki tożsamości płciowej (oraz wszystkich innych tzw. ponadczasowych rzeczy).
    I uzasadniam to tak: od bieżącej polityki zalezy, czy bedziemy decydowac we wlasnym kraju. Czy zechcemy miec pedalskie malzenstwa czy nie zechcemy, czy zechcemy aborcji na zyczenie czy nie zechcemy etc. O tym bedziemy mogli decydowac, jesli bedziemy narodem a w polityce reprezentowac nas beda powazni politycy. A jesli za nas beda decydowac inni, to bedziemy mogli sie tylko pieklic na kolejny Golgota Picnic, ale o jego wystawieniu lub niewystawieniu beda decydowac inni. Tak samo jak o wszystkich innych rzeczach.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Panie Rafale
    JAK RZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!
    I kogo teraz będzie należało przeprosić? Kogo w zadek cmoknąć?
    JAK RZYĆ!!!!!!!!!??????????

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • :D
    ,
    :D
    ,
    :D

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • pani Joasia juz dawno temu w  Twoim Stylu zwierzyla sie, ze nie uznaje podrobek. tylko oryginalne marki.
    Adam Michnik - tak. Adam Ziemkiewicz - nie.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • Nuale oryginał ją swego czasu wyrzucił bo jej świadomość klasowa nie dorastała do poziomu wysokich obciachów. Tak więc ma pani Joasia problem
    ;)
  • spieszmy się kochać cwelebrytów, oni ciagle odchodzą
    :)
    copyright by x. Twardowski

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Zraz to już tylko telewizja i 5-15 min. komentarze. ...Do niczego innego się nie nadaje.

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • A o takim pieknym samobojstwie zapomnial? Znakomicie zrazowi sie udalo.

• los
    A ja bieżącą politykę uważam za ważniejszą niż sprawę rozwałki tożsamości płciowej (oraz wszystkich innych tzw. ponadczasowych rzeczy).
    I uzasadniam to tak: od bieżącej polityki zalezy, czy bedziemy decydowac we wlasnym kraju. Czy zechcemy miec pedalskie malzenstwa czy nie zechcemy, czy zechcemy aborcji na zyczenie czy nie zechcemy etc. O tym bedziemy mogli decydowac, jesli bedziemy narodem a w polityce reprezentowac nas beda powazni politycy. A jesli za nas beda decydowac inni, to bedziemy mogli sie tylko pieklic na kolejny Golgota Picnic, ale o jego wystawieniu lub niewystawieniu beda decydowac inni. Tak samo jak o wszystkich innych rzeczach.
    Dokładnie, bo NIGDZIE NA ŚWIECIE obywatele (wsparci nawet największą z organizacji) z politykami wojny nie wygrają, bitwy tak, ale nie wojny. Sprzeciw jest niezbędny, ale lokalnie - tutaj można i trzeba. Ale gdy idzie o szczebel centralny i normy prawne dla całej Polski - to obywatele pyskują, czas poświęcają, a czym częściej to robią - tym lepiej są do tego pachołki tuSSka przygotowane. ....ZMIANA dokonuje się przez politykę. (Gdy zamożniejszy i bardziej liberalny kraj - to jeszcze przez mecenat).

• los
    A o takim pieknym samobojstwie zapomnial? Znakomicie zrazowi sie udalo.
    Czy ja zapomniałem? No to właśnie piszę, że w 5-15 min. wątku takiego nie podejmie, więc jeśli w ogóle go do czegoś używać (a chcemy czy nie chcemy - komentował będzie) - to do porannego pałowania dziennikarskiej konkurencji, że obsługującej płemieła, to i on klapsa dostanie.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.