Tusk przemówi w obronie Polski
... europejskiej
- przeciwko Polsce autorytarnej, kaczystoskiej. I wokół tej qńcepcji będzie nawijał przez godzinę albo i dłużej. Takecuś wymyślili jego sztabowcy, bo wokół tego chłytu nawijają już "przypadkowi" rozmówcy tvp info.
A potem wiadomo: marszałek Kopacz ograniczy wystapienia (pytania) posłów do 3 minut.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
- przeciwko Polsce autorytarnej, kaczystoskiej. I wokół tej qńcepcji będzie nawijał przez godzinę albo i dłużej. Takecuś wymyślili jego sztabowcy, bo wokół tego chłytu nawijają już "przypadkowi" rozmówcy tvp info.
A potem wiadomo: marszałek Kopacz ograniczy wystapienia (pytania) posłów do 3 minut.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
- ilu agentów Służb Specjalnych wysłał kaczystowski reżim do ITI po montażu z Begerową?
- ile razy ministrowie i prezes NBP rozmawiali o tym, jak okraść konkretnego biznesmena?
- w którym roku został zatrzymany Dochnal i w którym roku wyszedł? (to odpowiada na pytanie kto stosował areszt wydobywczy)
To tak na szybko o 'europejskości' Tuskolandu.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
http://vod.gazetapolska.pl/7442-szczerski-do-tuska-szuka-pan-grupy-przestepczej-niech-pan-spojrzy-w-lustro
Sprytne było to krótkie wystąpienie Tuska.
Podczas głosowania za wotum zaufania dla Rządu podjąłem decyzje by zagłosować ZA. Uważam, że to, co się stało, jakiego języka używali ministrowie Rządu jest naganne i wręcz karygodne. Ale uważam także, że Premier Donald Tusk, nie ważne, jakiego byśmy nie mieli zdania na jego temat, potrzebuje wsparcia i modlitwy właśnie teraz. Obraz, który mi przychodzi do serca to obraz, kiedy przyprowadzono do J
ezusa kobietę złapaną na cudzołóstwie, którą chciano ukamienować. Jezus zadał jej oskarżycielom pytanie "Kto z was jest bez grzechu, niech rzuci pierwszy kamień". Miałem dylemat jak postąpić wiedząc, że ta decyzja może wpłynąć na moją dalszą aktywność polityczną, w tym jej zakończenie. Ale zadając sobie pytanie, co zrobiłby Jezus - nie miałem już wątpliwości. Serdecznie dziękuję za zrozumienie. Pozdrawiam.»
The author has edited this post (w 25.06.2014)
===
Chociaż akurat cytat wzięty przez Jego Murzyńskość* dotyczy prawa (Litery Prawa) i można by się nad tym pochylić umysłem...
No bo - jeżeli Premier jest zdrajcą i winny oraz chcemy go ukamienować, to... nie możemy. "Bo któż jest bez winy?" Wszyscy jesteśmy (mniej lub bardziej, ale) zdrajcami. Tak bije tam-tam tego czarnogościa.
*kopyrajt baj Zdradek