Skip to content

Zaczynam poważnie bać się Korwina

2»

Komentarz

• ombretta na bratnim forum
    Nie mam pojęcia, kto stoi za nagrywającymi, ale z całą pewnością wiem, kto nie stoi. To nie ruskie.
    Skąd wiem? Stąd, że tut. nierząd wraz z zaprzyjaźnionymi merdiami na wszelkie możliwe sposoby stara się przekonać ludność tubylczą, że to właśnie ruskie. A po czem poznać, że chyży łże? Ano po tem, że rusa swemi złotemi ustyma.
    Nuale sa pietrowe klamstwa. Chyzy zawsze klamie, wiec jak raz powie prawde, to mu nikt nie uwierzy i w ten sposob moze zmylic.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • A ja się Kurwina nie boję, ma już 72 lata, i jedyne co może przerażać - to wizja okupacji Polski przez "wolnościowe" kuce, gdy za 10 lat - wybory wygrają z 30% poparciem hasła: "Rozjebać unię, rozjebać NATO, okrągłostołową Rzeczpospolitą - też" i "3xTAK dla obrony wolności: Wojsko! Sądy! Policja!"

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • Vivat car!

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    ombretta na bratnim forum
    :
    Nie mam pojęcia, kto stoi za nagrywającymi, ale z całą pewnością wiem, kto nie stoi. To nie ruskie.
    Skąd wiem? Stąd, że tut. nierząd wraz z zaprzyjaźnionymi merdiami na wszelkie możliwe sposoby stara się przekonać ludność tubylczą, że to właśnie ruskie. A po czem poznać, że chyży łże? Ano po tem, że rusa swemi złotemi ustyma.
    Nuale sa pietrowe klamstwa. Chyzy zawsze klamie, wiec jak raz powie prawde, to mu nikt nie uwierzy i w ten sposob moze zmylic.
    Całkiem możliwe. Celem rozluźnienia atmosfery zacytuję określenie mojej ś.p prababci stosowne dla takich typów :" powie prawdę, jak się pomyli". Może się zwyczajnie pomylił. Przecież Wołodia nie weźmie tego na siebie i może coś rzeczywiście miażdżącego ujawnić. Myślę, że szybko się okaże, że to jednak Schetyna jeśli nie da się niczego na PiS sfabrykować.
  • uhr
    los
    :
    rafalodnowa
    :
    No ja potrafie tylko na małą skalę. To ty wskazujesz miwodza. Czy on potrafi?
    Podejme rozmowe, kiedy pokazesz kogos lepszego.
    Lepsze jest wrogiem dobrego. Gdyby tylko pozwolono dobremu rządzić przez stabilne 8 lat, wystaczyłoby. Ale ludzie wolą sie upokarzać u niemców czy dunczyków, zamiast wybierać dobrze.
    Nie wskażę i nie miałem takiego zamiaru. Dyskusje o błędach JarKacza oraz twoje  oburzenie na to jak na świętokradztwo proponuję zostawić. To było przed taśmami i polityka lokalna ruszyła z kopyta. W międzyczasie JarKacz się uaktywnił w sprawie poszukiwania sojuszników do wysadzenia sitwy z Ujazdowskich i z Wiejskiej. Skupmy się na tym. Może nasze głosiki, podpisy, rozmowy albo obecność we właściwym miejscu i o właściwej porze pomogą w tym zadaniu.
    PS: Znowu pomyliłem adresatów. Przepraszam. W zasadzie jest to do was obojga.
    The author has edited this post (w 24.06.2014)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.