Skip to content

Co sądzicie o Messerschmidcie?

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Nowa Wunderwaffe czy kolejny pajac?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Klub się wzbogacił o nową gwiazdę
    A ja sze zastanawiam czy Wunderwaffe czy Faroż-bis.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • pan prosor oduczył nas zabierania głosu w temacie, w którym nie jesteśmy przynajmniej fachowcami
    ;)
    Nie wiem kim jest ten Duńczor, ale ufam JarosławowiPolskęZbawowi i jego wiernym BMW, z Legutkiem i Rysiem Henrym Hermaszewskim włącznie.
  • Kiedyś to duńskie szynki były dobre. Ale to było dawno.....

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Frakcyja PiSu taka sobie, ale jak frakcyja POowska jest chrzescijańska i ludowa to w zasadzie wszystko jedno. Sprawa czysto taktyczna. Byc w jednej frakcji z PO byłoby bardzo niewygodnie. Kłotnie krajowe caly czas by wyłaziły w PE ze szkodą dla Polski.
  • Dla PO naturalnym miejscem byłaby frakcja liberalna, a dla PiS ludowa.
    Nie śledziłem tego na bieżąco ostatnio... Silvio ciągle w EPL? Może dałoby się go wyciągnąć do ECR.
  • Jak Grillo może być z Farożem... Każdy może być z każdym
    ;)
    Te grupy "niemainstreamowe" są chyba bardziej nastawione na interesy niż na ideologię. Teoretycznie na ideologię nastawione są frakcje ludowa, liberalna i socjalistyczna, ale to też pozory.
    Nie znam szczegółowo stanowiska AfD w sprawie Rosji, ale generalnie nie jest to partia naziolska, raczej po prostu sceptyczna wobec UE z pozycji centroprawicowych. Zresztą dopóki taka proputinowska opcja nie jest większością w grupie to ja osobiście nie widzę problemu, trzeba się wzmacniać, a w sprawach polityki zagranicznej PE nie ma w zasadzie kompetencji.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.