Co sądzicie o Messerschmidcie?
Nowa Wunderwaffe czy kolejny pajac?
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
A ja sze zastanawiam czy Wunderwaffe czy Faroż-bis.
Nie wiem kim jest ten Duńczor, ale ufam JarosławowiPolskęZbawowi i jego wiernym BMW, z Legutkiem i Rysiem Henrym Hermaszewskim włącznie.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Nie śledziłem tego na bieżąco ostatnio... Silvio ciągle w EPL? Może dałoby się go wyciągnąć do ECR.
Te grupy "niemainstreamowe" są chyba bardziej nastawione na interesy niż na ideologię. Teoretycznie na ideologię nastawione są frakcje ludowa, liberalna i socjalistyczna, ale to też pozory.
Nie znam szczegółowo stanowiska AfD w sprawie Rosji, ale generalnie nie jest to partia naziolska, raczej po prostu sceptyczna wobec UE z pozycji centroprawicowych. Zresztą dopóki taka proputinowska opcja nie jest większością w grupie to ja osobiście nie widzę problemu, trzeba się wzmacniać, a w sprawach polityki zagranicznej PE nie ma w zasadzie kompetencji.