Skip to content

Pedalstwo, aborcja i takiem tam są juz passe

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Ale nie radujcie się. Oto bowiem nadchodzi lansik zoofili. Plac Zbawiciela jest już zajęty przez tenczem. Ale jest jeszcze na ten przykład wybieg misiów niedaleko Katedry Praskiej. Coś się tam może niedługo postawi........
Na początek mała sonda. Anuż się przyjmie? Co wrażliwszych ostrzegam.
Kobieta, która sypiała z delfinami
- Peter był bardzo zainteresowany moją anatomią. Gdy siedziałam z nogami w wodzie, przypływał i długo przyglądał się moim kolanom. Chciał wiedzieć, jak działają. To było urzekające - opowiada.
Ale było coś jeszcze, co towarzyszyło badaniom.
"Delfiny odczuwają pragnienia seksualne. Jestem pewien, że Peter miał wiele myśli na ten temat" - mówi weterynarz Andy Williamson, który dbał o zdrowie podopiecznych z Domu Delfina, jak nazywano laboratorium.
- Peter lubił ze mną być. Ocierał się o moje kolana, ręce, nogi. Na początku planowałam umieścić go na dole z dziewczynami, ale okazało się, że transport miał destrukcyjny wpływ na nasze lekcje. Często bywał pobudzony, więc postanowiłam mu pomóc manualnie - mówi Lovatt.
Cały tekst:
http://wyborcza.pl/1,75477,16132532,O_kobiecie__ktora_sypiala_z_delfinami__czyli_ten_eksperyment.html#BoxSlotI3img#ixzz34IPhUu9L

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”

Komentarz

• Chyba w stos. momencie kolega urwał, bo było mi coraz gorzej i gorzej. ....

"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
  • "young woman who was invited to live with a dolphin in the 1960s by a scientist" --- aż ciarki przechodzą na myśli ile tam jeszcze trupów w uniwersyteckich szafach..... a jeszcze niedawno wzdychałem tęsknie czytając gdzieś jankeskie oburzanko na ełropę, że coraz częściej przez nas - podmienia się im "bestiality" na zoofilię - mieszając w główkach dobrym, cnotliwym Amerykanom

• A walka (taaaaa, walka) jak zwykle rozpoczyna się od słów. Z Wielkiej Kłamczuchy Wiki: "The term "zoosexual" was proposed by Hani Miletski in 2002 as a value-neutral term", i jeszcze: "Stephanie LaFarge, an assistant professor of psychiatry at the New Jersey Medical School, and Director of Counseling at the ASPCA, writes that two groups can be distinguished: bestialists, who rape or abuse animals, and zoophiles, who form an emotional and sexual attachment to animals", more:
    http://www.riverfronttimes.com/1999-12-15/news/all-opposed-say-neigh/
    The author has edited this post (w 11.06.2014)

• Przypomnę, że guru tenkrajowych autorytetów naukawych z dziedziny
    gender studier
    , p. prof. Peter Singer, od lat pochwala zoofilię m. in. jako aktywne przeciwdziałanie dyskryminacji gatunkowej.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • Dajcie spokój z takimi wątkami, nie karmijmy się świństwem. To grzech przeciwko Duchowi Świętemu.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Maniu masz niewątpliwie rację. Jednak, trzeba znać język wroga. Trzeba wiedzieć jaką bronią atakuje.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.