Nienawistne milczenie prezesa
Niech mnię koleżeństwo oświeci. Czy termin milczeć nienawistnie to my (złośliwie) czy oni (z przekonaniem) ukuli? Bowiem teraz to już mam wątpliwości...
Ważne jest jednak że stare porzekadło ze milczenie jest złotem okazuje się być w dalszym ciągu tak aktualne. Ileż to cierpień mozna przyspożyć po prostu nie mówiąc. Nienawistnie oczywiście
"Niech jakiś mędrzec z prawicy wytłumaczy mi, dlaczego sukces Polski - jakim były obchody 4 czerwca - spotyka się z milczeniem prezesa PiS?..............................................................
...............................Niech jakiś mędrzec z prawicy wytłumaczy mi, dlaczego sukces Polski - jakim były obchody 4 czerwca - spotyka się z milczeniem prezesa PiS? A Semka domaga się jakiejś "pisowskiej" narracji, która by go umniejszyła?"
Resztę tego paszklwila pełnego złości i bezsilnego tupania nóżkami znajdziecie jeśli chcecie w Gófnie.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Ważne jest jednak że stare porzekadło ze milczenie jest złotem okazuje się być w dalszym ciągu tak aktualne. Ileż to cierpień mozna przyspożyć po prostu nie mówiąc. Nienawistnie oczywiście
"Niech jakiś mędrzec z prawicy wytłumaczy mi, dlaczego sukces Polski - jakim były obchody 4 czerwca - spotyka się z milczeniem prezesa PiS?..............................................................
...............................Niech jakiś mędrzec z prawicy wytłumaczy mi, dlaczego sukces Polski - jakim były obchody 4 czerwca - spotyka się z milczeniem prezesa PiS? A Semka domaga się jakiejś "pisowskiej" narracji, która by go umniejszyła?"
Resztę tego paszklwila pełnego złości i bezsilnego tupania nóżkami znajdziecie jeśli chcecie w Gófnie.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
Miałem okazję pogadać sobie zlicealistą i nie kojażył zupełnie co to ta Wyborcza. Podobnie z resztą jak i innych tytułów czasopism.
Problem to TVN no i ewentualnie Tokfm