Ja, ten, tego, to ja juz mam dość tej wolności
I chcę trochę spokoju. Nawet tego świntego. Nie chcę już wizyt głów państw. No chyba jedynie po to aby się niektóre potoczyły po warszawskim bruku. Nie chcę wiwatować radośnie na powitanie prezydĘntuf. Nie chcę też całą noc słuchać wyjących syren radiowożóf dzielnej policji eskorującej smutnych panów. Nie chcę aby mój świnty nocny spokój był zakłocany łomotem podnoszonych i spuszczanych włazów do ulicznych studzienek. Mam dość tej całej hućpy. I to zanim się zaczeła.Mam dość tresury i dość farsy.
I nie rozumiem dlaczego w imę wolności zablokuje się na kilka dni całe miasto. Skuteczniej niż jakakolwiek bezkrytyczna masa pedałów i pedałujących. PO co? Żeby uwiarygodnić bajkę?
The author has edited this post (w 03.06.2014)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
I nie rozumiem dlaczego w imę wolności zablokuje się na kilka dni całe miasto. Skuteczniej niż jakakolwiek bezkrytyczna masa pedałów i pedałujących. PO co? Żeby uwiarygodnić bajkę?
The author has edited this post (w 03.06.2014)
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Dla islandzkiego pana ministra w sam raz OK. Bo przecie Obejma w Mariotcie, tradycyjnie.
Chociaż cheba guopio. Powinni dlań mieć kozetkę w Embajadzie. By mu nikt do kupy nie patrzył cichcem.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.