A Dornbauma na Teologii Politycznej czytali?
Cezi niech sie schowa.
A tak w ogole to jestem przeciw propagandzie antysemityzmu.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
A tak w ogole to jestem przeciw propagandzie antysemityzmu.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Aczkolwiek "miękka statis smoleńska" nawet mię rozbawiła. Figlarz z pana posła.
A na powazniej: jeżeli to jest wszystko, na co stać Dorna, to nie widzę większego sensu dla jego bytu w polityce (nawet tej szeroko rozumianej).
Podywagował sobie. Nie bardzo widzę jakąś konkluzję. Ze Ukraina coś zmienia? Ano wiele rzeczy się zmienia i ma wpływ na przyszlość. Ukraina bez wątpienia jest jedną z ważniejszych.
Niektórym się wydaje, że Niemcy Niemcom zaprojektowali dajmy na to Marek Aureliusz z Habermasem, a Brytlandię Brytolom Tukidydes z Popperem. Cusz, na profesurę za późno, zostanie eseistą, bo to umysł bardziej wyniosły od Jasia Marii. Summary: PiS zafiksował się na Smoleńsku?
"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
http://ec.mixxt.pl/networks/forum/thread.343805
"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk