Skip to content

And now something completely different

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Jak sądzicie - Krzysztofa Ibisza bardziej pobudza cegła szamotowa czy armatura?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• los
    Jak sądzicie - Krzysztofa Ibisza bardziej pobudza cegła szamotowa czy armatura?
    Mozna troche jaśniej? Niewiele oglądam w TV, albo mi IQ spadło.
  • W fakcie jest fotografia celebryty Ibisza w nowootwartym OBI w Ostrej Łęce. Nie wklejam bo obscena.
    The author has edited this post (w 24.05.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    Nie wklejam bo obscena.
    Już sam temat to obscena.
  • los
    Nie wklejam bo obscena.
    Wklej, bo nie chce mi sie samej szukać
    ;)
  • Może cos go wkurzyło i nóż mu się w kieszeni otworzył?

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Mamy twarde dowody na Ibisza
    Celebryta stanął z wrażenia
    Celebryta oskarża OBI: Zesztywniały mi z zimna wszystkie członki
    OBI oskarża celebrytę: Był nienaturalnie sztywny
    A tak w oku kule to chu.....ltajski temat.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Krzysiu Ibisz ? W czasach swej świetności, kiedy prowadził najbardziej oglądalny teleturniej w Polsce, siostra mojego kolegi, mieszkająca w Krakowie sobie zarabiała pokazując na wizji jakieś plansze. Miała wtedy 17-18 lat, już nie pamiętam. Ibisz ją reguralnie rżnął obiecując cuda na kiju, a ona durna się w nim zakochała. Romans trwał krótko, ale podejrzewam, że on takich lal ma na pęczki. A podczas otwarcia Obi już sobie plany robił. Bycie gwiazdą ma swoje obowiązki ...
    JORGE>
  • A jeśli to jednak cegła szamotowa?

• Z żoną obstawiamy botoks lub inny silikon. Ew myśl tyle silikonu za tak tanio !!! i wszystko dla mnie.
  • a może jednak pielucha?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.