Skip to content

TurboPrychMeni, w tym Starszy Syn Klasycznego Pomidora - mały konkurs ;)

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Los miał absolutną rację pisząc o "potędze dyfamacji". Niektórzy zamiast konkretnych zarzutów uprawiają tępe prychanie, tworzenie wokół kogoś złej atmosfery przy nieumiejętności postawienia sensownego zarzutu. Nie będę rozwijał tego tematu, Los pisał o tym dużo i bardzo trafnie. Po troszę było tak z Łukaszem W., ale celuje w tym duet Robert M. & Igor Z. W ostatnim numerze przywalili się do profesora Parucha. Znowu mi podpadli. Tak się akurat złożyło, że byłem niedawno na spotkaniu z nim i wrażenie były bardzo pozytywne, i to nie tylko w moim przypadku. Tym kolesiom już odbija z bufonady. O dziwo już duet z Dorzecza (G&G), choć też nieco zarozumiały, od pewnego czasu stał się od nich znośniejszy.
W związku z tym proponuję, by ich i innych prychaczy nazywać kpiąco TurboPrychMenami - w nawiązaniu do pewnej reklamy.
:)
Roberta M. proponuję dodatkow nazywać - oczywiście też kpiąco - Starszym Synem Klasycznego Pomidora. Ogłaszam przy tym konkurs: czy wiedzą Koledzy (i Koleżanki), skąd wziąłem to określenie? Dla podpowiedzi zaznaczę, że to też nawiązanie do pewnej reklamy oraz... do ataku na "Resortowe dzieci", a ściślej do pewnego konkretnego zdania tego ataku.
;)
To jak? Domyślacie się?
;)
The author has edited this post (w 21.05.2014)

Komentarz

• Przecież ich rubryka jest jajcarska, więc trudno żeby była na poważnie i pisali tam elaboraty, czemu komuś przyłożyli. Mazurek w dłuższej formie potrafi uzasadnić co i jak, choć nie zawsze ma rację - jak przy resortowych dzieciach, ale to chyba poszło o to, że to zrobiła konkurencja, a nie oni.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.