Oglądałem dzisiej wieczór wyborczy
Oglądałem dzisiej wieczór wyborczy, i gdybym miał głosować wg fajności spotów, to bym cheba poszedł na Rucha Narodowego głosować. Graficznie udane, jakieś takie, no, godne i dopracowane.
Mocne drugie miejsce Palikot dostał, za fajny pomysł z internetów zerżnięty, żeby się pojawiały słowa, kiedy Palikot mówi. I fajne było jak Palikot jechał z Kaliszem w autku. Natomiast rozczulił mię postulatami opodatkowania biskupów, i jeszcze jakiś młodzieniec zachęcał, ażeby mu pod kołdrę nie zaglądali. Iiii... No żebyż jeszcze chcieli ich powywieszać na flakach ostatniego Kiszczaka, to możeby to i fajoskie było, a tak - sranie w banie.
Spot PO zabawny, gdyż Pan Premier stanowczo dawał odpór eurosceptykom. A iako żywo jedynym klipem eurosceptycznym był klip Krula - no ale otem, potem. Zabawne bełło, i to, że się reklamował na tle MiG-16 i wojska naszego dzielnego, jak też i to, że długą, emocjonalną przemowę zmachał Bartoszewski - wyglądał trochę jak prof. Skotnicki w reklamie którejś z komórek bodaj.
Januszek, w normie - zero montażu, wszystko jakieś takie bezsensowne, ale poczucie trumfu widać. Tym razem wchodzą na konklawe już w białych łachach. Odkopali nawet samego Oleszczuka redivivusa!
Pezel mię wzruszył, gdyż mój stary postulat odświeżyli, a mianowicie wyłączenia Warszawy z woj. mazowieckiego, z tym że mądrzej - nie całkiem, a tylko dla celów statystyki y dopłat. Popieram.
Na koniec Partia PiS, przy której stoimy i stać chcemy, ale mamy wrażenie, że w tych klipach to oni występują za karę. Norrrmalnie, kurde, smutasy. Sze dżywie, dlaczegóż nie mogli wynająć fotografa, któryby umiał przekonać kandydatów na MEP-ów, ażeby uśmiechli się, dociągli krawat, naprostowali koszulę, no, take tam sprawy, nie?
Mocne drugie miejsce Palikot dostał, za fajny pomysł z internetów zerżnięty, żeby się pojawiały słowa, kiedy Palikot mówi. I fajne było jak Palikot jechał z Kaliszem w autku. Natomiast rozczulił mię postulatami opodatkowania biskupów, i jeszcze jakiś młodzieniec zachęcał, ażeby mu pod kołdrę nie zaglądali. Iiii... No żebyż jeszcze chcieli ich powywieszać na flakach ostatniego Kiszczaka, to możeby to i fajoskie było, a tak - sranie w banie.
Spot PO zabawny, gdyż Pan Premier stanowczo dawał odpór eurosceptykom. A iako żywo jedynym klipem eurosceptycznym był klip Krula - no ale otem, potem. Zabawne bełło, i to, że się reklamował na tle MiG-16 i wojska naszego dzielnego, jak też i to, że długą, emocjonalną przemowę zmachał Bartoszewski - wyglądał trochę jak prof. Skotnicki w reklamie którejś z komórek bodaj.
Januszek, w normie - zero montażu, wszystko jakieś takie bezsensowne, ale poczucie trumfu widać. Tym razem wchodzą na konklawe już w białych łachach. Odkopali nawet samego Oleszczuka redivivusa!
Pezel mię wzruszył, gdyż mój stary postulat odświeżyli, a mianowicie wyłączenia Warszawy z woj. mazowieckiego, z tym że mądrzej - nie całkiem, a tylko dla celów statystyki y dopłat. Popieram.
Na koniec Partia PiS, przy której stoimy i stać chcemy, ale mamy wrażenie, że w tych klipach to oni występują za karę. Norrrmalnie, kurde, smutasy. Sze dżywie, dlaczegóż nie mogli wynająć fotografa, któryby umiał przekonać kandydatów na MEP-ów, ażeby uśmiechli się, dociągli krawat, naprostowali koszulę, no, take tam sprawy, nie?
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Odkryłem właśnie przyczyny, dla których zdrajce i zaprzańce wyciągły truchło januszkowe i je pompują wciąż i wciąż. Może zabrzmi to dość niesamowicie i perwersyjnie, ale Januszek służy do osłabienia... ruchaczy. Tak! Maniek czy inny Krzysio są jednak znacznie bardziej niezależni i niesterowalni co mason-niezdara (obejrzyjta filmik, nawet się przeżegnać nie umie, o przyklęknięciu przed ołtarzem nie wspominając).
No krul Korwin ze swymi kucami mają zebrać głosy protestu i buntu. Ot co.
Kwiaty poproszę za dwa tygodnie. Ja głosuję na Artura Górskiego.
Mu kedyś obiecałem jak się miotał ze złości, że Wiplerio zdradził. "Co się martwisz chopie!" - mu mółwię - "Masz jeden głos więcej, nie?"
Ktoś mi może powiedzieć, nie pieprz kolego, bo jesteś na forach i się do sytuacji politycznych odnosisz, ale to jest tak, że załapuję bardziej kwestie techniczne, np kto kogo pompuje i dlaczego. Co do meritum - nie ma o czym rozmawiać. Wszystko co istotne zostało powiedziane, a nic ważnego (w kwestiach wewnętrznych) się nie wydarzyło. Trwamy.
JORGE>
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
PS. O spocie Legutki zapomniałeś.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
I nie odniosę się do tematu ale do czegoś innego.
Nawet jeżeli oni sobie będą wygrywać, aż do totalnego rozkładu Polski to nie znaczy że jak któryś z nich będzie już bardzo stary to nie padnie. Starego człowieka też można rozszarpać czy spalić żywcem, nagrać to na wideo i puścić w telewizorze. Po co to piszę? Bo nie da się wszystkich zabić ale da się zasiać nieuleczalny potworny strach. Szczególnie w sercach zepsutych, wykluczających Boga.
Wiele rzeczy które uczyniono a już szczególnie w sprawie smoleńska są zbyt bolesne. I nie zostaną zapomniane. Żyjemy w czasach gdy każdy jest na wyciągnięciu ręki, jedyną barierą jest wiedza, pieniądze i chęć zmarnowania sobie życia, które jest w obecnych warunkach i tak gówno warte. Jeszcze dochodzi ból najbliższych.
Największą zaletą obecnych czasów jest właśnie troszkę rozwinięta technika którą da się zgłębić - choć jak się pozna jakąś jej część to zazwyczaj wyda się strasznie prymitywna, płytka. Przy zdobyciu odpowiedniej wiedzy, daje ona imponujace możliwości. Wiedza, rozwój, systematyczność oraz poznanie Boga są kluczem do prawdziwej siły.
Tak sobie napisałem z rana. Bo mnie to wszystko wpienia już od dłuższego czasu. Nie umiem podchodzić spokojnie do tematów politycznych.
The author has edited this post (w 17.05.2014)
The author has edited this post (w 17.05.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
http://www.youtube.com/watch
Treści nie ma. I możemy już kończyć, bo spieszę się na mecz.