Skip to content

Pan premier twierdzi, ze wzial dwa razy tyle

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Tusk zarzucił Piskorskiemu kłamstwa, insynuacje i mówienie półprawd.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• "Zdaniem premiera, materiał we "Wprost", w którym opisano sprawę finansowania
    KLD
    przygotowany jest perfekcyjnie, pod okiem adwokatów. - Nie jestem pewny, czy wygrałbym taki proces."
    ?
    Niewiele z tego rozumiem, ale gdy dwa typy spod ciemnej gwiazdy biorą się za łby, to raczej się tym nie martwię
    ;)
  • Nigdy nie brałem żadnej
    pożyczki
    od CDU - ani jako szef KLD, ani jako zwykły obywatel, ani jako lider PO - mówił premier Donald Tusk, odnosząc się do oskarżeń Pawła Piskorskiego ws. domniemanego finansowania KLD przez niemiecką chadecję.
    ...........................................................................................................
    No tak, Judasz też przytulił pożyczkę
    :)
    Ryży Wuj jest trupem. Być może jeszcze o tym nie chce wiedzieć ale już jest trupem i co najfajniejsze już go POżeraja robaki. Pytanie za 3 fistaszki jest kto zostanie namaszczony na miejsce Ryzego Wuja?

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • A tag w ogole to interesuje mie czy rewelacje Pickorza przygotowane sa tez pijarowo. Szczal wyglada na dosc celny i przemyslany - rzeczy w sumie blahe i powszechnie znane robia powazne szkody, bo wykorzystuja to, z czego Donek dotad korzystal: jego zazylosc z Anielka.
    The author has edited this post (w 30.04.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Nie tylko zaRZyłość z Anielkom lecz odnoszonce się do insynuwanej wszem powszechnie najczystszej crystalicznej czystości moralnej Ryżego Wuja. Drodzy koledzy może pamiętajom iż Ryży Wuj na początku swojej działalnosci jako phemieł był zmuszony się przyznać iż jarał zioło i trenował sztuki walki na swej połowicy. Lecz od razu zaznaczył że się nie zaciągał i zawsze używał rękawic bokserskich!

• A fokule to ja bym teraz na miejscu Piskorza wił się jak mała rypka baczonc na lewo i prawo czy mniem seryjny samoubOOjca nie chce poznać bliżej.

• fatuswombatus
    A fokule to ja bym teraz na miejscu Piskorza wił się jak mała rypka baczonc na lewo i prawo czy mniem seryjny samoubOOjca nie chce poznać bliżej.
    Potrzeba prwnika aby wyjaśnił, co się po jakim czasie przedawnia, to raz.
    A dwa to chyba się jakoś stosownie ubezpieczył na taką okoliczność.
  • fatuswombatus
    A fokule to ja bym teraz na miejscu Piskorza wił się jak mała rypka baczonc na lewo i prawo czy mniem seryjny samoubOOjca nie chce poznać bliżej.
    Wił się w rozmowie z Michałem Rachoniem, który go ciągnął za język, nawiązując do raportu o WSI czy też pytając o określenie "układ". To wicie się i ekwilibrystyka słowna (by tylko nie przyznać racji PiS-owi!) były dość zabawne. Okazało się, że Piskorski nic nie wie.

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • No i masz babo placek.
    Do zbioru potencjalnych samobOOjcuf dołączył Jan Maria Rokita. Też nienawistne szepce że Ryży Wuj brał .....

• Interesujacy jest ten wysyp njusow. Starzy wyjadacze Pickorz i Rakieta wyskakuja z tekstem a przeciez powinni wiedziec, ze na takie drobiazgi nie robia wrazenia na populacji terenu miedzy Odra a Bugiem. Inny adresat musi byc. Jest cos w tej grze, czego nie widzimy, wiec spodziewajmy sie niespodziewanego.

• Ale o co chodzi? Płemieł nie kłamie. Nie było żadnej pożyczki. To była kasa bezzwrotna.
  • Amerykanie zażyczyli sobie, aby miejscowe kurwy przestały obsługiwać Niemców?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.