Jak sznurujecie buty?
Nie wiedzialem, ze to tak powazny temat.
Jest wiele sposobow ale praktyczne zaobserwalem tylko piec: jodelka w gore (criss cross), jodelka w dol (display), jodelka mieszana (over under) i na okretke (shoe shop).
Niemcy generalnie najbardziej lubia jodelke mieszana a Anglicy na okretke. Buty sportowe zwykle sznurowane sa jodelka mieszana a polbuty do biura na okretke. Ja sznuruje buty jodelka w gore albo mieszana. A szanowni forumowicze?
Bo sie stesknilem za glupimi forumowymi ankietami.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Jest wiele sposobow ale praktyczne zaobserwalem tylko piec: jodelka w gore (criss cross), jodelka w dol (display), jodelka mieszana (over under) i na okretke (shoe shop).
Niemcy generalnie najbardziej lubia jodelke mieszana a Anglicy na okretke. Buty sportowe zwykle sznurowane sa jodelka mieszana a polbuty do biura na okretke. Ja sznuruje buty jodelka w gore albo mieszana. A szanowni forumowicze?
Bo sie stesknilem za glupimi forumowymi ankietami.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Osobiście stosuję Army Style....lubię luz
The author has edited this post (w 02.05.2014)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
PS Zmień link na nowe okno jeśli możesz
Nie wiem jak zrobic, by linka wyskakiwala.
The author has edited this post (w 02.05.2014)
Tak chyba lepiej
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
A piąty jaki?
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Niesamowite
*
*
kończę węzłem płaskim
Do haratania w gałę w jodełkie górną krys-kros.
Jest nawet aplikacja na iPoda/iPhona/iPada!
52 węzły z wariacjami = 112 możliwości!
Za jedyne 1,60 euro
I
podstrona z zawiązywanuem "kokardek"
!
ps. link do strony www powyżej wciąż działa!