Skip to content

Promocja!!! Dobre wiadomości tanio!!!

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Wiadomość pierwsza
Jest to już oficjalne: GazWyb pada i zdycha.
http://finanse.wp.pl/kat,1033731,title,Przed-Agora-najgorszy-rok-w-historii-Koncern-traci-silna-dotad-pozycje-na-rynku-mediow,wid,16568853,wiadomosc.html
Wiadomość druga:
Bufetowa przygotowuje dla chetnych Warszawiaków wielkiego grilla na placu Zbawiciela. Paliwo co prawda podobno jest niepalne ale bardzo ekologiczne i kolorowe. Chętni do wspólnego grillowania proszeni są o przyniesienie własnych kiełbasek, rozpałkę i kilka paczek zapałek.Oprawę kultOOrowo-towarzyską zapewni oddział ZOMO z niedalekiej ul Belwederskiej.
http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/galeria/odbudowa-teczy-na-placu-zbawiciela-trwa-zdjecia,2252634,t,id.html#f6841c76cdd61c40,1,3,10
The author has edited this post (w 29.04.2014)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”

Komentarz

• fatuswombatus
    Jest to już oficjalne: GazWyb pada i zdycha.
    http://finanse.wp.pl/kat,1033731,title,Przed-Agora-najgorszy-rok-w-historii-Koncern-traci-silna-dotad-pozycje-na-rynku-mediow,wid,16568853,wiadomosc.html
    A ja im dobrze zycze - zycze im mianowicie, zeby kazdy kolejny rok byl lepszy od wszystkich tych, co po nim nastapia.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Kurczę,
    a na STOPKLATCE TV* fajne-filmy-widziałem!
    :(
  • Zanim upadnie Agora nastapi koniec swiata albo pojawi sie Bestia wychodzaca z morza majaca siedem rogow i siedem glow. Albo cos w tym rodzaju.
    EDIT: a tak swoja drogą, ktoś kiedyś myslał, że Trybuna Ludu stanie sie trzeciorzędną gazetą aż wreszcie zniknie?
    No chyba, że historia sie juz skonczyla jak ktos kiedys powiedzial.

Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
  • Miło się to czyta, więc przekleję:

dynamiczny spadek sprzedaży i przychodów z reklam "Gazety Wyborczej" oraz stagnacja w wynikach działalności internetowej i reklamie zewnętrznej to czarne chmury nad koncernem
  • balwan.ze.zbrucza
    ... to czarne chmury nad koncernem
    I jasne nad konkurencją. Z tymi wynikami/tekstami do starych klientów agoryspółki i przejmować...
  • Ciekawe czy wynieśli się reklamodawcy prywatni, czy może wycofały się różne agencje państwowe.
  • To już stażystów na FF nie wyślą.
    Wracamy do pomysłu konsolidacji forumków?

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• Znaczi - mam sie z Tomciami konsolidowac? I z drateffka? I z Kefa? I z misiem na korbke? Znakomity pomysl. Do kompletu zapisze sie jeszcze do PO i wystapie o rosyjskie obywatelswo. Jak oblapka, to oblapka, kochajmy sie, pokoj i dobro.
    The author has edited this post (w 30.04.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Polały się łzy me czyste, rzęsiste

:D

*

*

• balwan.ze.zbrucza
    Miło się to czyta, więc przekleję: dynamiczny spadek sprzedaży i przychodów z reklam "Gazety Wyborczej" oraz stagnacja w wynikach działalności internetowej i reklamie zewnętrznej to czarne chmury nad koncernem
    No wreszcie widze efekty mojego niekupowania wyborczej od prawie zawsze, mojego niewchodzenia na ich strony netowe od 8 lat
    ;)
    Teraz czekam na efekty mojego bojkotu sieci kin Helios
  • A będzie-li coś więcej z tego upadku niż prywatna satysfakcja?
    Aj-ti-aje zdaje się padli albo w agonii, a po zmianach właścicielskich linia ani drgnęła. Ryje też straszą te same.
  • Aborcza chiba padnie doslownie - w sensie, ze jej nie bedzie. I jestto powod do radosci.
    TVNem rzadzi Tellenbach, ktoren pewnie nie wie o co w ogole biega, bo w Polsce bywa rzadko i jezyka, obyczajow, historii i linii podzialow nie zna.
    Jak przelozeni z Paryza mu szepna "ten Miszszsszz... tfu! psuje nam biznesy w Cote d'Ivoire, excuse moi.. Pologne" linia sie zmieni z dnia na dzien.
    The author has edited this post (w 30.04.2014)

• natenczas
    A będzie-li coś więcej z tego upadku niż prywatna satysfakcja?
    Aj-ti-aje zdaje się padli albo w agonii, a po zmianach właścicielskich linia ani drgnęła. Ryje też straszą te same.
    "Tato, tato! Ruskie w kosmos polecieli!"
    "Wszystkie?"
    "Nie, jeden"
    "To co mi d...pę zawracasz?"
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.