Podręcznik dla miłośników skuteczności
Jako wieloletni zapalony czytelnik poradników "Jak żyć, ażeby zostać młodym, zdolnym i bogatym", gorąco polecam poniższy superbezseller. Każde kliknięcie w obrazek ratuje jedno dżefffko w lesie deszczowym i przelewa mie pół centa w Paypalu!
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
How to wake up
i od tego należałoby zacząć naukę.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
W zasadzie bardziej aktualne dla mojego czternastolatka....
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Na pierwszej stronie była zachęta: " I ty, podobnie jak tysiące ludzi przed tobą - będziesz mógł zrobić to samo, dzięki oszałamiającej tajemnicy, wyjawionej na dalszych stronach..." Z owej lektury zapamiętałam jedna z porad dotyczącą zdobywania popularności; łotusz wskazanym jest umieć opowiedzieć w towarzystwie dobry dowcip, w bezbłędny sposób. Wewtem cfelu należy opowiadanie dowcipów ćwiczyć w domu, w samotności, tak by w szerszym gronie uczynić to po miszczosku.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
To ja poproszę. Dowcip. Miszczowski.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.