Alexander Vershbow powiedzial
"Całkowicie rozumiem jak wzburzeni są Polacy, nie mogąc zapoznać się ze wszystkimi faktami i dotrzeć bliżej do przyczyn tej strasznej tragedii. Przyjaźniłem się z kilkoma osobami, które były na pokładzie. Moim kolegą był wiceminister obrony narodowej Stanisław Komorowski. Tak więc, jeśli Rosja chce naprawić relacje z Zachodem, ma ku temu okazję w przypadku Polski, aby rozwiązać ten problem w pozytywny sposób./.../ Przypuszczam, że Rosjanie usłyszą te moje słowa. Dowiedzą się, że wszyscy członkowie Sojuszu współczują Polakom, że solidaryzują się z Polską w tej sprawie."
Alexander Russell "Sandy" Vershbow (born July 3, 1952) is an American ambassador and the current Deputy Secretary-General of the North Atlantic Treaty Organization.
Ciekawe, co na to Pan Bronislaw Komorowski albo "radek" Sikorsky?
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Alexander Russell "Sandy" Vershbow (born July 3, 1952) is an American ambassador and the current Deputy Secretary-General of the North Atlantic Treaty Organization.
Ciekawe, co na to Pan Bronislaw Komorowski albo "radek" Sikorsky?
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
tez mnie sie tak wydaje i niestety jedyny wniosek jaki sie nasuwa, to taki, ze w zwiazku z tym Polacy jeszcze dlugo i przy wielu okazjach beda...wzburzeni.
bez szubienic nie bedzie Polski.
pytanie co na to radki i komory jest zupelnie bezsensowne.
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus