Skip to content

Alexander Vershbow powiedzial

edytowano March 2015 w Forum ogólne
"Całkowicie rozumiem jak wzburzeni są Polacy, nie mogąc zapoznać się ze wszystkimi faktami i dotrzeć bliżej do przyczyn tej strasznej tragedii. Przyjaźniłem się z kilkoma osobami, które były na pokładzie. Moim kolegą był wiceminister obrony narodowej Stanisław Komorowski. Tak więc, jeśli Rosja chce naprawić relacje z Zachodem, ma ku temu okazję w przypadku Polski, aby rozwiązać ten problem w pozytywny sposób./.../ Przypuszczam, że Rosjanie usłyszą te moje słowa. Dowiedzą się, że wszyscy członkowie Sojuszu współczują Polakom, że solidaryzują się z Polską w tej sprawie."
Alexander Russell "Sandy" Vershbow (born July 3, 1952) is an American ambassador and the current Deputy Secretary-General of the North Atlantic Treaty Organization.
Ciekawe, co na to Pan Bronislaw Komorowski albo "radek" Sikorsky?

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika

Komentarz

• Malgorzata Wasserman powiedziala w RM, ze jestesmy coraz blizej prawdy o katastrofie, watpi jednak, iz winny kiedykolwiek zostanie wskazany.
    tez mnie sie tak wydaje i niestety jedyny wniosek jaki sie nasuwa, to taki, ze w zwiazku z tym Polacy jeszcze dlugo i przy wielu okazjach beda...wzburzeni.
    bez szubienic nie bedzie Polski.
    pytanie co na to radki i komory jest zupelnie bezsensowne.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.