Skip to content

Quiz - Kto do Europy -

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Quiz krótki - kto do Europy (tj.Unii Europeyskiey)
Sprawdź, do którego kandydata do europarlamentu Ci najbliżej. Odpowiedz na 15 pytań, które zadaliśmy też kandydatom wszystkich
dużych
partii. Ile masz z nimi wspólnego?
http://www.gazetawroclawska.pl/quiz/5,kto_do_europy,q,t.html
I wyszło, że najbliżej mi do Solidarnej Polski i posłanki Beaty Kempy ... a Wam ?
The author has edited this post (w 03.04.2014)

Komentarz

• "Twoje odpowiedzi są najbardziej zbliżone do tych, jakie udzielił Stanisław Huskowski, startujący z drugiego miejsca na dolnośląsko-opolskiej liście Platformy Obywatelskiej."
    Sam czuję, że od pewnego czasu się zmieniam, he, he.
    JORGE>
  • Kempa

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • PiS

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • PiS
    Chyba wypada mi zagosowac na Jackiewicza
  • Protasiewicz mi wyszedł
    ;)
    żartuę, Becia.
  • Mi też Kempa.
    Ciekawe, czem zbłądził kandydat Partii PiS.
  • Becia.
    Szczęśliwie ja z Mazowsza.
  • To straszne : Kongres Nowej Prawicy
  • balwan.ze.zbrucza
    Mi też Kempa.
    Ciekawe, czem zbłądził kandydat Partii PiS.
    :)
    ale wybory kandydatu PISowskiego mayą yednak sankcyę  LOSową i Uhrową ... i 7my-ową
    Ciekawe, który czynnik odpowiada za "heterodoksyę kanapową" ...
    The author has edited this post (w 03.04.2014)
  • Ja też zaznaczyłem Turcję, a jednak wynik: Kempa.
  • Mi też Kempa. Turcji nie zaznaczałam.
  • Mnie Kempa również.
  • Koniecznie trzeba głosować na pana Huskowskiego. Test prawdę powie. Jest przeciwnikiem aborcji i za stworzeniem międzynarodowego zespołu w sprawie Smoleńska. Chce też sankcji wobec Rosji. Po cichu powiem też, że jest za prezydentem Europy i Euro w Polsce.
    JORGE>
  • Z Turcją czy bez Turcji, ale na pewno bez prezydenta w Łunii i bez ojro w Polsce nasza Beata startuje
    :D
  • Naprawdę wybieracie polityków po tym co mówią przed wyborami?
  • przemk0
    Naprawdę wybieracie polityków po tym co mówią przed wyborami?
    Całkiem wielu ludzi tak wybiera. Dla nich świat materialny nie istnieje, są tylko słowa. A ponieważ nie mają pamięci, liczą się tylko słowa z ostatnich pięciu minut.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • No co Ty, Przemku
    ;)
    Test rozwiązałeś?
  • Nie robię żadnych takich testów z definicji, przeważnie nie umiem odpowiedzieć już na pierwsze pytanie.
    Z ostatnich pięciu minut mówisz losie... cholerna dobrotliwość.
  • Kempa, czyli wynik ok. Dlaczego? Bo SP jest kopią PiS. A lepiej głosować na oryginał niż na kopię.
  • przemk0
    Naprawdę wybieracie polityków po tym co mówią przed wyborami?
    Naprawdę. Tyle że sprawdzam, co mówili przed poprzednimi i porównuję z późniejszymi zachowaniami.
  • Turcja w UE ok. Ale oni chyba nie będą chcieli.
  • mmaria
    Z Turcją czy bez Turcji, ale na pewno bez prezydenta w Łunii i bez ojro w Polsce nasza Beata startuje
    :D
    A to Kempa nie ma racji wg mnie. Do momentu kiedy Euro jest walutą niemiecką jest pewność, że nie dadzą jej zepsuć. Dlatego jeżeli w Niemczech można płacić w Euro to ja chcę żeby w Polsce było tak samo. A prezydent ? A niech to wszysto będzie jasne i przejrzyste. Zupełnie, ale to zupełnie nie boję się Stanów Zjednoczonych Europy. Ba, ja w tym widzę szansę !
    JORGE>
  • rafalodnowa
    To straszne : Kongres Nowej Prawicy
    To samo mi wyszło
    :)
    The author has edited this post (w 04.04.2014)

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.