Bycie po "dobrej stronie" żelaznej kurtyny
Dzis dowiedzielismy sie z ust Steinmaiera ("Nie sądzę, by minister Radosław Sikorski rzeczywiście mówił o tym, że możliwe jest stacjonowanie w Polsce oddziałów (NATO), zwłaszcza w takich rozmiarach. Sądzę, że wie, że stoi to w sprzeczności z porozumieniami zawartymi między NATO a Rosją"), co to oznacza : o nas decydyją Amerykanie ze Szwabami, o takich np. Ukraińcach- sowieci z usrańcami.
Tez mi, kurwa, roznica!
The author has edited this post (w 02.04.2014)
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Tez mi, kurwa, roznica!
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
JORGE>
JORGE>
Bo na dziś zachowują się tak, jakby ich interesowała tylko absolutna dominacja nad nami a jak nie, to niech to wszystko szczeźnie.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Przeciez MSZ Niemiec publicznie odwołał oswiadczenie polskiego MSZ! Mnie sie to nie miesci w glowie!
JORGE>
JORGE>
JORGE>
The author has edited this post (w 03.04.2014)
A żadnych prób ułożenia się z nami nie dostrzegam.
The author has edited this post (w 03.04.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia