Skip to content

Jorge byłeś na meczu?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Jorge byłeś na meczu?
Mimo wszystko w rewanżu mamy lepszą pozycję.

Komentarz

• Nie byłem, bo nie mogę zbyt długo stać ani siedzieć (kręgosłup). W każdym razie, jeżeli Jaga zagra tak jak pierwsze 30 minut o to raczej jestem spokojny o wynik. Ale pozostałe 60 min. to był piach. Stokowiec kolejny raz stara się przy prowadzeniu ustawić zespół na kontrę i wszystko się sypie. Problemem też był (i będzie) uraz Grzyba (złamany palec), bez niego i Pazdana środek pomocy słabo wyglądał. Dzalamidze w drugiej połowie zgubił rozum, ten chłopak ma naprawdę problem z podejmowaniem decyzji, są momenty że wszystko robi źle. Ale tercet Quintana, Dzala, Plizga może rozmontować każdą obronę w lidze. Rewanż będzie arcyciekawy. Wynik otwarty.
    JORGE>
  • JORGE
    Nie byłem, bo nie mogę zbyt długo stać ani siedzieć (kręgosłup). W każdym razie, jeżeli Jaga zagra tak jak pierwsze 30 minut o to raczej jestem spokojny o wynik. Ale pozostałe 60 min. to był piach. Stokowiec kolejny raz stara się przy prowadzeniu ustawić zespół na kontrę i wszystko się sypie. Problemem też był (i będzie) uraz Grzyba (złamany palec), bez niego i Pazdana środek pomocy słabo wyglądał. Dzalamidze w drugiej połowie zgubił rozum, ten chłopak ma naprawdę problem z podejmowaniem decyzji, są momenty że wszystko robi źle. Ale tercet Quintana, Dzala, Plizga może rozmontować każdą obronę w lidze. Rewanż będzie arcyciekawy. Wynik otwarty.
    JORGE>
    Mam wrażenie, że Stokowiec niekoniecznie leży Jagielonii, tak jak Probierz Lechii. W Polonii Stokowiec stworzył fajny bojowy zespół, a w Jadze ma zawodników o potencjale kreatywnym a gra jest raczej siłowa. Wygląda to słabo.
    W rewanżu za Jagielonią przemawiać będzie to, że Lechia jest niezgrana jeszcze, a mecz w Białymstoku nam nieźle wyszedł. Jak będzie zobaczymy.
  • No widzisz, różnie się patrzy, szczególnie na swój zespół, niekonieczie obiektywnie. W Lechii widziałem dwóch zawodników, dwóch z Tereka, Makuszewski i ten Rosjanin, reszta sprawiała wrażenie wyrobników. Bardzo solidnie, ale bez błysku. I tak wg mnie wygląda Lechia, solidny zespół, ale nie ma tego czegoś.
    JORGE>
  • No i mamy półfinał. Po brzydkim meczu, ale pięknej bramce. Dlaczego Gajos czy Quintana nie zdobyli gola z setek (szczególnie ten drugi) to nie wiem. ?Ale i Lechia miała swoje szanse. Z przekroju dwóch spotkań chyba awans zasłużony. Probierz się w Lechii pogubił, bezsensowne i zmiana i ustawianie Sadajewa, grajek ma potencjał. Dlaczego też Maku nie zagrał od początku ? No cóż, teraz Jagę czeka Zawisza, albo Górnik, w obu przypadkach szansa na finał jest całkiem realna.
    JORGE>
  • No cóż gratuluje.
    Probież chyba rzeczywiście nieogarnia Lechii. Gra była katastrofalna. Nowy właściciel chyba zarząda zwrotu pieniędzy;)
    A co z tym stadionem w Białym czemu tak długo go budują?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.