Medialna maskirowka rządzących tchórzy - chyba że coż mi umknęło
Ponieważ staramy się bywać poważni, a poważni ludzie postrzegają rzeczywistość przez pryzmat faktów, a nie deklaracji poproszę o wykazanie że jawnie prorosyjski rząd Donalda Tuska podjął jakieś realne działania w sprawie agresji Rosji na Ukrainę?
Bo na razie rządzący nami tchórze (Komorowski, Tusk) zmienili retorykę, co jest niewątpliwie objawem wyjątkowego bohaterstwa.
Bo na razie rządzący nami tchórze (Komorowski, Tusk) zmienili retorykę, co jest niewątpliwie objawem wyjątkowego bohaterstwa.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Natomiast rzeczona pusta retoryka bardzo urzekła np. panią Staniszkis, co wskazuje, że jest ona zwykłą druną babą a nie żadnym głębokim analitykiem.
The author has edited this post (w 16.03.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Odrobina słów i oto już mamy dzielnego danAlda i jego dzielnych wojów. Coś mi się robi złego jak widzę taką szopkę.
The author has edited this post (w 16.03.2014)
http://www.youtube.com/watch
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Nasze dupki same z siebie nic nie zrobią, to oczywiste.
Już nawet nie pitam, czemuż na Kremie nie stanęli twardo, ale podobnież po Doniecku biegają trójki partyjne z rosyjskimi flagami i leją po paszczach kogo zechcą. Noji? Gdzież jest ukraińska milicja, ażeby ich zatrzymać do wyjaśnienia?
A może tej całej Ukrainy nigdy nie było?
Coś tam parę lat temu uzgodniono (w Budapeszcie?), ale w świat poszła wersja dla świata, a Trójka wiedziała swoje i odczekano chwilę *.
*chwila - w skali Historii
==
edit: nie, no, za chwilę zacznę wierzyć w UFO.
A moe jednak jest jakaś "ogólna teoria historiczności" i np. zdarzenia na Ukrainie, zaginięcie samolotu malezyjskiego, i parę innych rzeczy co nie słyszałem - mają współny mianownik?
edit2: czyli zaczynam wierzyc w UFO...
The author has edited this post (w 17.03.2014)
JORGE>
http://hekatonchejres.salon24.pl/574597,wot-i-zagwozdka-wladimir-wladimirowicz
@rastee - Hillary Clinton traktuję bardziej symbolicznie - kobieta+demokratka
Dwa dominujące typy "newsuf":
Rosja zła, straszna i juz PO nas idzie (ale zawsze jest ankieta i mnóstwo komentarzy że jest super i ruskie to fajne chopy som)
Rosja to wybawienie od zua wszelakiego i tylko dzięki kacapom jest szansa na postemp w zapyziałym świecie.
Sie ja pytam: czy jakiś kacapski holding to gówno kupił, czy co?
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”