Skip to content

Czarna kampania wyborcza już się rozpoczęła

edytowano March 2015 w Forum ogólne
czyli zjednoczone siły postępu przeciwko PiS. Oto pierwszy spot z cyklu "gdy PiS dojdzie do władzy" w wykonaniu palikociarzy:
https://www.youtube.com/watch

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.

Komentarz

• Tym klipem zażenowani są nawet PO-lacy, zupełnie nietrafiony i nieskuteczny.

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Prosty, dosadny, chamski, opart na stereotypach, czarno-biały.
    Jak do
    cw
    elowy elektorat.
    Trafi.
    image//czyli mam odrwotne zdanie niż kol. extraneus//
    The author has edited this post (w 19.03.2014)
  • Nie no, do uhahanej gimbazy (swoją drogą: "jak ja nienawidzę twojej generacji!":)) może i trafi, ale nic nadto, myślę, że nawet Knapik i Mordka nie łykną.

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • nie no super, oby tak dalej:)

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • czy to nie pan Palikot postulowal kurwienie sie od lat 13u?
    znaczy sie dziewczynka z klipu smutna jest bo, poki co, mnoze se tylko pomarzyc o POzycji pani stolowej?

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • romeck
    Prosty, dosadny, chamski, opart na stereotypach, czarno-biały.
    Jak do
    cw
    elowy elektorat.
    Też tak uważam. Spot jak najbardziej OK dla elektoratu Palikmiota.
    Czy koleżeństwo uważa ze dpowiedni byłby spot w którym Palikmiot zachowuje się kulturalnie i jak gentleman w stosunku do swoich przeciwników?

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Dno. Amatorsko zrobione. A słowo knur przylgnie do Palikota, bo właśnie tak wyglada (wtopa totalna). Bydlak, nawet zagrać uśmiechu nie potrafi. Tępy, smutny buc. Gówno.
    JORGE>
    The author has edited this post (w 19.03.2014)
  • Poczytajcie wpisy pod filmikiem. Narodowcy i korwinowcy daja w swoim stylu. Polecę po kibicowsku, na dzień dzisiejszy ruchacze i popierodoleńcy wolnościowi to kosa nr 1. Wróg gorszy od Tuska, sowietów czy lewaków. I tu nie chodzi o realne zagrożenie, sa i będa nikim. Chodzi o zasady. Każdy narodowiec to śmieć, bez wyjatków.
    JORGE>
  • Bardzo nie leży mi termin "narodowiec" w użyciu do szamba jakie wybija w internecie. Kurza stopa byc może, nie, nie być może ale NA PEWNO potrzeba lepszego określenia na to zjawisko.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.