Skip to content

Nie bede umierac za Marie Peszek

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Ta pani zadeklarowala, ze nie chce umierac za Ojczyzne. To ja mam kontrdeklaracje.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Peszek nie ma Ojczyzny.
  • Ojczyzna to wielki zbiorowy obowiazek czy jakos tak. Winc jak ktos sie do tego obowiazku nie poczuwa, to zwalnia innych z owego obowiazku wobec siebie. Pania Male Nieszczescie moga bic, zabijac, rabowac lub gwalcic (jak znajda takiego desperata) a mnie nic do tego. Sorry Marysiu.
    A poniewaz pani Male Nieszczescie nalezy do grona uprzywilejowanych miedzy Odra a Bugiem, powinno jej zalezec, by postronni sie troszczyli o jej dobra, bo ma ich wiecej niz inni. Wielu ludzi udatniej umie wydawac dzwieki roznymi otworami a w telewizorze pokazuja akurat ja i jej za to placa.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Wielki artysta to taki kto banałem potrafi stworzyć kontrowersję.
    Dupek to taki który starając się być kontrowersyjny stacza się w banał. Co za peszek że ta artystka to dupek

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Nie można mieć wszystkiego, przynajmniej jest ładna. Czy jakoś tak.
  • The author has edited this post (w 13.03.2014)

• Ukradła mi fryzurę!
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.