Nie bede umierac za Marie Peszek
Ta pani zadeklarowala, ze nie chce umierac za Ojczyzne. To ja mam kontrdeklaracje.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
A poniewaz pani Male Nieszczescie nalezy do grona uprzywilejowanych miedzy Odra a Bugiem, powinno jej zalezec, by postronni sie troszczyli o jej dobra, bo ma ich wiecej niz inni. Wielu ludzi udatniej umie wydawac dzwieki roznymi otworami a w telewizorze pokazuja akurat ja i jej za to placa.
Dupek to taki który starając się być kontrowersyjny stacza się w banał. Co za peszek że ta artystka to dupek
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”