Skip to content

A wiecie co znaczy Kornel w godce slunskiej?

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Takowa ciekawostka.
Kornel
Co dziś robić? Nie machać szabelką, nie podkręcać polskiej i ukraińskiej opinii, nie wzmagać antyrosyjskości. Dlaczego nasz premier czy prezydent nie zadzwonili jeszcze do Putina?
Zdaje sie byli tu milosnicy Kornela.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• 13 grudnia 2012, pod ukradzionym domem Jaruzela, podobne dyrdymały plótł. Że Solidarność to porozumienie, ze wszystkimi partiami w Polsce, że tylko wspólnie można budować itd.
  • kompletny idiota!
  • przemk0
    13 grudnia 2012, pod ukradzionym domem Jaruzela, podobne dyrdymały plótł. Że Solidarność to porozumienie, ze wszystkimi partiami w Polsce, że tylko wspólnie można budować itd.
    W ogóle miałem wrażenie, że impreza pod spawaczem została w zeszłym roku przejęta przez jakichś patentowanych idiotów
  • los
    Takowa ciekawostka.
    Kornel
    :
    Co dziś robić? Nie machać szabelką, nie podkręcać polskiej i ukraińskiej opinii, nie wzmagać antyrosyjskości. Dlaczego nasz premier czy prezydent nie zadzwonili jeszcze do Putina?
    Zdaje sie byli tu milosnicy Kornela.
    Solidarność Warcząca jako zubatowszczyzna?
  • przemk0
    13 grudnia 2012, pod ukradzionym domem Jaruzela, podobne dyrdymały plótł. Że Solidarność to porozumienie, ze wszystkimi partiami w Polsce, że tylko wspólnie można budować itd.
    Uj, pamiętam jak mie macki opadły po tym przemówieniu.
    Kornel, człowień który tak efektownie wywracał okrągły stołek w Studiu Wyborczym 1991, takie rzeczy wygadywał, tfu.
  • Kornel

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Nie wiem co znaczy
    :(
  • Po góralsku żeniac. No nie mogę być zbyt dosłowny by dam nie urazić.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.