Jak walczyc z Rosja?
Ja wiemy, jest wielikaja niepobiedzimaja sowiecjakaja armija, ktora ma wszystko i atom i z ktora sobie z nami poradzi w godzine i nikt nam nie pomoze.
Jak walczyc z przeciwnikiem, ktory jest potezny i pozbawiony jakichkolwiek ludzkich zasad? Glupie pytanie, kto jak kto ale Polacy to wiedza od 150 lat przynajmniej. Dal nam przyklad Ignacy Chmielenski a AK nader udatnie wykorzystywala jego nauki. Wroga takiego sie bezposrednio nie atakuje, bo odpowiada gigantycznymi retorsjami. Ale co zrobic z Polakiem na jego uslugach, bbaa, nawet o to podejrzanym wiemy, prawda?
The author has edited this post (w 07.03.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Jak walczyc z przeciwnikiem, ktory jest potezny i pozbawiony jakichkolwiek ludzkich zasad? Glupie pytanie, kto jak kto ale Polacy to wiedza od 150 lat przynajmniej. Dal nam przyklad Ignacy Chmielenski a AK nader udatnie wykorzystywala jego nauki. Wroga takiego sie bezposrednio nie atakuje, bo odpowiada gigantycznymi retorsjami. Ale co zrobic z Polakiem na jego uslugach, bbaa, nawet o to podejrzanym wiemy, prawda?
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
ale teza, że rosyjska armia jest potężna jest mocno dyskusyjna.
http://niezalezna.pl/52495-prorosyjskie-tuby-trwa-wojna-dezinformacyjna-lista-nazwisk
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Miałem właśńie zonk w temacie Ukrainy, ale = pomyślałem sobie- dalej siedzi, więcej widzi, bardziej chłodno, bez emocji.
A tu - na liście #Pticy (nie wiem kto zacz, ale ufam wam, koledzy ECforumowi!)
Z tym, że nie - takiej osoby z zewnątrz- nie powiedział nic prorosyjskiego.
W chinach także swego czasu powstała dwuwładza. I ta uzurpatorska, komunistyczna została uznana przez Zachód za prawowierną. A staro-cesarska musiała się zadowolić jedną wyspiarską prowincją i zmianą nazwy dla Zachodu.
Moze powinnismy sie z nimi dogadac i sfinansowac ten projekt?;)
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
bez komentarza
Kiedyś zaskoczyły nas jego dobre felietony w Rzepie. Chyba były ze dwa teksty, w których przedstawił zdrowe poglądy i którymi zaskoczył bo większość kojarzyła go z pajacowania przed kamerą.
Teraz głównie pajacuje. I sadzi babole przeinaczając fakty. Czy z niewiedzy czy dlatego, że takie ma poglądy - nie chce mi się sprawdzać.
Ktoś, kto zawsze chciał uklęknąć przez Kwaśniewską nie ciekawi mnie.
https://www.youtube.com/watch
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
No to trach-ciach! I nie mają już kolanka zakładki w mojej przeglądarce.
Znaczit - fajnie gada o dzikim zachodzie i niech tak zostanie. Nie pamiętałem takiej jego przeszłości.
The author has edited this post (w 10.03.2014)
Inna sprawa, że przyciąga młodzianków, którzy w matrix nie wierzą.
Mimo wszystko bardziej pustak niż szkodnik.
Ostatecznie mu nie wyszło, ale wrażenie na mnie tym zrobił.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mariusz_Max_Kolonko
Do tego, co jest w artykule, dorzucę jeszcze, że był przez kolorowe pisemka kreowany na ideał mężczyzny, a poza tym był narzeczonym córki członka rady nadzorczej FOZZ i ministra w SLD-owskim rządzie. Aha, jest jeszcze lansująca go okładka w Dorzeczu (tak samo jak Kukiza). Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, jakie wnioski należy wysnuć z przytoczonych faktów?
Od lat współpracował i nadal współpracuje z mejnstrimowymi mediami (w tym lewacką Superstacją!), a od 2 lat nagle zrobił się z niego wielki prawicowiec. Wolne żarty.