Zachowałem się jak niemiecki celnik
Wychodzę jak sobie z pomieszczenia służbowego i widzę, że koło security door kręci się nerwowo jakaś kobita. Ocho - myśle sobie - zapomniała karty albo gość. Zaraz ją wpuszczę.
Otwieram drzwi a ona mnie pyta czy tędy wyjdzie.
Raus!? - odpowiedziałem tonem zdziwionym i jednak nieco uniesionym - nie, to nie są drzwi na zewnątrz, tędy się wychodzi - i pokazałem inne drzwi.
Uczmy się języków obcych.
The author has edited this post (w 04.03.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Otwieram drzwi a ona mnie pyta czy tędy wyjdzie.
Raus!? - odpowiedziałem tonem zdziwionym i jednak nieco uniesionym - nie, to nie są drzwi na zewnątrz, tędy się wychodzi - i pokazałem inne drzwi.
Uczmy się języków obcych.
The author has edited this post (w 04.03.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
To tak jak ja