Skip to content

Jak to było z tą wojną i hańbą?

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Tońcio i Wiluś nieopatrznie podpisali pewien kwit.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Russian Deputy Foreign Minister Grigory Karasin says that the vote to allow President Putin to use troops in Ukraine does not mean it will happen quickly. "The consent which the president received does not mean literally that this right will be used quickly," said Karasin, whom Mr Putin put in charge of the proposal earlier on Saturday.

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Ja im dam Forgotten. Wojna trwa od 10 kwietnia 2010.
  • Czas się spotkać pod pewną budką strażniczą na przeciwko pewnego hotelu.
  • ms.wygnaniec
    Czas się spotkać pod pewną budką strażniczą na przeciwko pewnego hotelu.
    Ludzie już tam są.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• A ona ciągle istnieje? Zdaje się zaczepiła skrzydłem o brzozę i rozleciała się na 60 000 kawałków.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    A ona ciągle istnieje? Zdaje się zaczepiła skrzydłem o brzozę i rozleciała się na 60 000 kawałków.
    Mnie chodziło o stronę oficjalną, ja nie będę jak Ruchacze Narodowi zachodził ambasadę od tyłu.
  • ms.wygnaniec
    los
    :
    A ona ciągle istnieje? Zdaje się zaczepiła skrzydłem o brzozę i rozleciała się na 60 000 kawałków.
    Mnie chodziło o stronę oficjalną, ja nie będę jak Ruchacze Narodowi zachodził ambasadę od tyłu.
    No właśnie; ambasada radziecka ma budkę od przodu i tyłu, a Ruchacze cheba dokonali prowokacji gliwickiej od tyłu właśnie.
  • Ok. Porozumienie było? Było. Agresja jest? No może jej nie ma według litery prawa, jeśli nie wywołano oficjalnie wojny.
  • A ktoś jeszcze wypowiada formalnie wojny? Kiedy, bo sobie nie przypominam? W Iraku i Afganistanie wojny też nie ma.
    Tyle że pakt nie mówi o wojnie, a o integralności terytorialnej i granicach.
  • Ok. Czyli pakt jest jednoznacznie złamany
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.