Skip to content

Sikorski z szachownicą ? w klapie

edytowano March 2015 w Forum ogólne
O co cho?!
Na marginesie gratuluję koledze lupusowi autorstwa okreslenia "tweetushka"
:)

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika

Komentarz

• Na skocznię go!

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Ciekawe1.
    Teoria, że chodzi o pokazanie, że pszesz różne ludzie takie cuś noszo i apsolutnie nie chodziło Kamilu Stochu o Tragedię Smoleńską jest chyba "zbyt spiskowa". A tylko taka mi przyszła na myśl.

https://www.youtube.com/watch?v=veM5tszB_KQ
  • extraneus
    O co cho?!
    Na marginesie gratuluję koledze lupusowi autorstwa okreslenia "tweetushka"
    :)
    To świeże?
  • Kredytami chcą im pomagać mendy, typowe, dziwiłem się że jeszcze nie ma tam Balcera a to większy plan.
  • Tylko, że oni kasę potrzebują chyba na wczoraj, chybaże sprzedadzą parę rezydencji.
  • Jesli nie umiecie zniszczyć symboli musicie nimi zawładnąć, a tym samym zmienić ich znaczenie.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • jyrk
    chcę sie wam przyznać że w listpoadzie tego roku osoba na eksponowanym stanowisku w polskim foreign affairs mówila mi że glownymi kandydatami na następców jejmosc Ashton jest Bildt i Sikorski. I co gorsza Sikorski ma większe szanse bo popierają go zarówno Nimcy co oczywiste jak i francuzi, dla których jest, uwaga, mniej antyrosyjski niż szwed Bildt, Sikorskiego nienawidzą za to Anglicy i zwalczają jego kandydaturę (nieobecnosc Hague'a na Majdanie!)
    Kandydatura Sikorskiego wydaje sie prawdopodobna zwlaszcza po tym jak wydelegowali go na Ukrainę pod nadzorem Niemca i Francuzika, (który zmyl sie jak tylko poczul że rosja przegrywa w terenie ale ma Sikorskiego jako gwaranta jej interesów).Pamiętajmy że Sikorski nie jechal tam jako polski minister SZ tylko jako delegat UE w miejsce Ashton. Może być tak że unijne potęgi sprawdzaly chlopaczka w boju. Dlatego tak mu zależalo na sukcesie tj odhaczeniu "mamy porozumienie", że posunąl sie do szantażu opozycji blefem.
    Ten Artykul kumpla michnika jest zatem niczym innym jak próbnym balonem i lobbyingiem w jedym. Podobnie trzeba czytać nieustajace laurki merdiów jaki ten Sikorski skuteczny i jaka ta POlska szanowana w swiecie. Wszystko gra na posadkę dla Sikorskiego.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.