Skip to content

Home sweet home...

http://www.rp.pl/artykul/1073895,1088672-Wipler-odchodzi-do-Gowina--chce-wspolpracowac-z-Korwin-Mikkem.html
Według naszych informacji Wipler przekazał wiele postulatów Gowinowi. Chciał m.in. zmian w warszawskiej strukturze Polski Razem i połączenia sił z ugrupowaniem byłego lidera Unii Polityki Realnej. Dziś poseł spotkał się z Gowinem w Sejmie.
– Nie udało nam się osiągnąć porozumienia. Jestem w stałym kontakcie z Januszem Korwin-Mikkem. Chciałbym jego formacji złożyć propozycję współpracy – mówi „Rz" Wipler.

Komentarz

• Tylko co ten koleś tyle czasu robił w PiS???
  • Rozłam w Polsce Razem Jarosława Gowina:)
    Czekamy na odejście frakcji Pawła Kowala:)

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Od Krula wyszedłeś, do Krula wrócisz.
    rozum.von.keikobad
    Tylko co ten koleś tyle czasu robił w PiS???
    Ile czasu? W sumie członkiem był niedługo. Wcześniej był tylko kandydatem z listy.
    The author has edited this post (w 21.02.2014)
  • rozum.von.keikobad
    Tylko co ten koleś tyle czasu robił w PiS???
    Realizowal postulat kol. Zakrzewskiego, by sie organizowac
    ;)
    Korwinowcom nalezy na czole wypalac pietno, by nikt sie do nich przez pomylke nie zblizyl.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • PiS długo - nawet pod 10.04.2010r. - mógł sprawiac wrażenie platformy wszystkich sił patriotycznych, obozu oporu i przetrwania.
    Wipler (przy całej smieszności jego pożal się boże na własną rękę robionej polityki) zapowiedział odejście z PiSu wtedy, gdy było wiadome, jaki program na lata wyborcze zostanie w partii przyjęty, może liczył, że ostatecznie program ten nie będzie tak jednoznacznie socjalny?

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Nie wiem o co idzie upeerowcom, oni maja inaczej uksztaltowany mozg. Moze czip jest winien.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Jaki znowu "jednoznacznie socjalny"? PiS prowadził umiarkowanie liberalną politykę jak rządził, obniżył podatki najbogatszym więcej niż innym, wydatkó socjalnych tak chętnie wcale nie podnosił, to już bardziej LPR i Samoobrona naciskały, bo Gilowska była niechętna, tak samo jak chodzi o dużą ulgę. Dzisiaj też bardziej socjalny jest Ziobro z Cymańskim, PiS bardziej umiarkowany, a w głosowaniach w Sejmie na ogół bierze stronę rynkową.
  • Sytuacja przeciętnej polskiej rodziny (a także demografia) stała się na tyle trudna, że Kaczyński decyduje się dzisiaj na bardziej socjalny program. Myślę tu o tym 500zł na dziecko. I tak byłoby to jedne z niższych rodzinnych w Europie, ale na polskie warunki bomba.
    Jak patrzę po znajomych to wiele osób myśli o drugim, lub trzecim dziecku, ale sytuacja finansowa nie pozwala. To rodzinne zmienia postać rzeczy.
  • jako wyborca tego mazowieckiego ochleja powiem krótko- głosowałem na niego DLATEGO że był na liście PiS, a nie POMIMO. Jak większość. Miał złożyć mandat.
    Skoro nas zdradził- muszka mu na drogę, a lekka pedofilia w d...
  • los
    Realizowal postulat kol. Zakrzewskiego, by sie organizowac
    ;)
    :D
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.