Wybory Euro się zbliżają więc czas się porozglądać
Wiadomo że kampania merytoryczna to koniec PO, zobaczmy więc co szykują nasze misiaki już obecnie:
1. Smoleńsk, bo pewne dokumenty będą publikowane pod koniec marca.
2. Oskarżenie prokuratorskie dla Macierewicza (tak na 3 tygodnie ostrzału medialnego).
3. Antyunijność i prounijność (wiem że to bez sensu ale to się dzieje)
Czego się spodziewam:
- jakiejś awantury na szczblu Europarlamentu, tak aby można przedstawić PiS jako czarnego luda,
- jakiegoś skandaliku obyczajowego (może być fałszywy),
- 'wykazania' malwersacji finansowych,
Recepta na tym etapie to chyba jedynie maksymalna beka (np. Lewandowski ze spotów o 300 mld i potem mówiący że to był pic), potem można robić wrzutki o Basenie Narodowym Kapler - 1 mln premii, zaprzyjaźniona firma otrzymała zapłatę, kilkaset pozostałych zbankrutowało tak się buduje za PO (plus filmik jak się woda leje na schody podczas deszczu, na co można nałożyć głos lektorki 'Sory taki mamy klimat').
1. Smoleńsk, bo pewne dokumenty będą publikowane pod koniec marca.
2. Oskarżenie prokuratorskie dla Macierewicza (tak na 3 tygodnie ostrzału medialnego).
3. Antyunijność i prounijność (wiem że to bez sensu ale to się dzieje)
Czego się spodziewam:
- jakiejś awantury na szczblu Europarlamentu, tak aby można przedstawić PiS jako czarnego luda,
- jakiegoś skandaliku obyczajowego (może być fałszywy),
- 'wykazania' malwersacji finansowych,
Recepta na tym etapie to chyba jedynie maksymalna beka (np. Lewandowski ze spotów o 300 mld i potem mówiący że to był pic), potem można robić wrzutki o Basenie Narodowym Kapler - 1 mln premii, zaprzyjaźniona firma otrzymała zapłatę, kilkaset pozostałych zbankrutowało tak się buduje za PO (plus filmik jak się woda leje na schody podczas deszczu, na co można nałożyć głos lektorki 'Sory taki mamy klimat').
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Wszyscy mają już dostęp do informacji.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
*
http://wiadomosci.onet.pl/religia/wyznanie-ks-jerzego-galinskiego-to-rydzyk-rzadzi-polskim-kosciolem/hdgve
Taki jest wymóg etapu. O. Rydzyk to teraz wróg publiczny nr1.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Spot PO z 2007
A na szybko po wczorajszej konferencji:
- gdy mnie ktoś zapyta skąd PiS weźmie pieniądze odpowiadam:
- w 2007 jaki był wzrost gospodarczy?
- po ile było euro, dolar i frank?
- po ile byłą benzyna?
- no i przypominam, że PiS dotrzymuje zobowiązań wyborczych, bo w 2005 szedł do wyborów z hasłem rozwiązania WSI i powołania CBA, co zrealizował, więc teraz należy tylko zmusić Kaczyńskiego do podjęcia zobowiązań gospodarczych ...
OFF mi się w głowie urodził, czyli wracamy do I Rzeczypospolitej i oto społeczeństwo organizuje się w stowarzyszenia, a partie startując w wyborach 'kontraktują' zobowiązania na 3 poziomach:- zobowiązuje my się
- będziemy się starać
- nigdy nie poprzemy
i odpowiednio, gdy partia łamie p.3 automatycznie na jej mandaty są rozpisywane wybory uzupełniające, bo te mandaty zostają z automatu wygaszone.