Skip to content

Dlaczego eksperymenty należy przeprowadzać na dziennikarzach a nie na szczurach?

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
1. Szczur nawet zanęcony jednak nie wszystko zrobi.
2. Szczur niewinne stworzenie Boże, jednak żal gadziny.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Wczoraj hurtowo czytałam "ściosy" i ktoś z dyskutantów zauważył, że dziennikarze wyciągnęli wnioski z lekcji udzielonej Sumlińskiemu. Oni się boją.
    Strach jest rzeczą ludzką, ale czemu nie zmieną zawodu skoro strach wpędza ich w podłość? Skoro degraduje?
    Sumliński też się boi (nie tylko o siebie), tylko głupi sie nie boi, ale mimo to nie sprzeniewierzył się człowieczeństwu i etyce zawodowej.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Mania
    Wczoraj hurtowo czytałam "ściosy" i ktoś z dyskutantów zauważył, że dziennikarze wyciągnęli wnioski z lekcji udzielonej Sumlińskiemu. Oni się boją.
    Kto się boi ten ucieka. Ja nie widzę masowych ucieczek.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Nie mogę nie przypomnieć n/w nieśmiertelnego wklejkona:

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • los
    Mania
    :
    Wczoraj hurtowo czytałam "ściosy" i ktoś z dyskutantów zauważył, że dziennikarze wyciągnęli wnioski z lekcji udzielonej Sumlińskiemu. Oni się boją.
    Kto się boi ten ucieka. Ja nie widzę masowych ucieczek.
    Zamiana redaktorskiego biurka w Tuskolandzie na zmywak w zachodniej knajpie nie motywuje do ucieczek.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Szło o ucieczkę z zawodu.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.