Skip to content

Dziś się rozpoczyna proces

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Niejakiego Bruno A'prilla. I fsumie to nie do końca jeszcze wiadmo czy zarzuca musię to że planował wysadzić zbiór osłow ale to nie zrobił (karygodne zaniechanie?) czy tez to że planował osłów wysadzić i mu na to nie pozwolono (karygodna gorliwość?).
Tak czy siak będzie ciekawie. Drukarki 3D chiba juz wydrukowały wystarczająco ilość dentych dowodów win niepopełnienych.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”

Komentarz

• "......z uzasadnienia aktu oskarżenia prokurator Mariusz Krasoń. Opisywał, jak oskarżony naukowiec nie krył podczas nich swoich zamiarów i radykalnych poglądów politycznych. Ujawniał je też w obfitej korespondencji mailowej z osobami, z którymi handlował bronią. O prezydencie Bronisławie Komorowskim pisał "Komoruski", premiera Donalda Tuska nazywał rudym zdrajcą i kolaborantem, zaś ministra spraw zagranicznych nazwał "Zdradkiem Sikorskim". O politykach PO mówił per "Żydzi". Prokurator podkreślał, że z licznych materiałów znalezionych podczas przeszukania w pomieszczeniach uczelni zajmowanych przez Kwietnia, oraz w jego garażu i mieszkaniu, można było zbudować ładunek wybuchowy. - Brunon Kwiecień dysponował komponentami umożliwiającymi mu skuteczne przeprowadzenie zamachu i doprowadzenie do wybuchu - podkreślał prokurator. Jak zaznaczał, biegłym w ramach eksperymentu procesowego udało się z nich na poligonie stworzyć ładunek."
    Nosz kurczem bladem!
    Radykalne poglondy polityczne? To już za poglądy sie aresztuje?
    Komoruski, rudy zdrajca, kolaborant, "zdradek"? łŻydzi? No to jusz tak ze 30% społeczeństwa bugoodrza powinno tam grzać ławę!!!
    Można było zbudować ładunek? Panie toć to Chińczyki wiedzom juz od wiek wieków.
    Dysponował komponentami? Sobie luknełem do mojego schowka w kibelku.... ja sam denat z chemii mogłem ZAZNACZAM MOGŁEM BO JUŻ WYRZUCIŁEM DO  SMIECI KOMPONENTY ZBRODNICZE (cenzorze uwarzasz?) zbudowac bombkem i to nie choinkową
    No i najlepsze:  "udało się na poligonie stworzyć ładunek". Normalnie geniusze terroryzmu te expierdy som!!! Jak i zresztom kazdy ledwo co ogarnienty gimnazjalista z dostępem do zapałek.
    The author has edited this post (w 27.01.2014)

• fatuswombatus
    Prokurator podkreślał, że z licznych materiałów znalezionych podczas przeszukania w pomieszczeniach uczelni zajmowanych przez Kwietnia, oraz w jego garażu i mieszkaniu, można było zbudować ładunek wybuchowy. - Brunon Kwiecień dysponował komponentami umożliwiającymi mu skuteczne przeprowadzenie zamachu i doprowadzenie do wybuchu - podkreślał prokurator. Jak zaznaczał, biegłym w ramach eksperymentu procesowego udało się z nich na poligonie stworzyć ładunek.
    A o gwalt faceta tez oskarza?
    fatuswombatus
    Prokurator Mariusz Krasoń opisywał, jak oskarżony naukowiec nie krył podczas nich swoich zamiarów i radykalnych poglądów politycznych. Ujawniał je też w obfitej korespondencji mailowej z osobami, z którymi handlował bronią. O prezydencie Bronisławie Komorowskim pisał "Komoruski", premiera Donalda Tuska nazywał rudym zdrajcą i kolaborantem, zaś ministra spraw zagranicznych nazwał "Zdradkiem Sikorskim".
    Ekhem, ekhem, ekhem, co mi te okreslenia przypominaja?
    The author has edited this post (w 27.01.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    fatuswombatus
    :
    Prokurator podkreślał, że z licznych materiałów znalezionych podczas przeszukania w pomieszczeniach uczelni zajmowanych przez Kwietnia, oraz w jego garażu i mieszkaniu, można było zbudować ładunek wybuchowy. - Brunon Kwiecień dysponował komponentami umożliwiającymi mu skuteczne przeprowadzenie zamachu i doprowadzenie do wybuchu - podkreślał prokurator. Jak zaznaczał, biegłym w ramach eksperymentu procesowego udało się z nich na poligonie stworzyć ładunek.
    A o gwalt faceta tez oskarza?
    fatuswombatus
    :
    Prokurator Mariusz Krasoń opisywał, jak oskarżony naukowiec nie krył podczas nich swoich zamiarów i radykalnych poglądów politycznych. Ujawniał je też w obfitej korespondencji mailowej z osobami, z którymi handlował bronią. O prezydencie Bronisławie Komorowskim pisał "Komoruski", premiera Donalda Tuska nazywał rudym zdrajcą i kolaborantem, zaś ministra spraw zagranicznych nazwał "Zdradkiem Sikorskim".
    Ekhem, ekhem, ekhem, co mi te okreslenia przypominaja?
    Biada nam!!! Zaprawdę biada nam i mamy przechlapane.

• Pst... Jeśli Ryżego Wuja pominął, to ja się może uchowam. Pst, cicho sza.
  • Przypominam, ze my tutej piszemy wylacznie o osobach wymyślonych, fikcyjnych, jesli jakos do rzeczywistych podobnych, to wylacznie przypadkiem.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • no i w okOOle to my tak tutaj tylko klawitOOry testujemy i każdy nas ma 1000 małp co klikają i już tak jakoś to się w słowa układać zaczyna ...ale bezsensu

• fatuswombatus
    no i w okOOle to my tak tutaj tylko klawitOOry testujemy i każdy nas ma 1000 małp co klikają i już tak jakoś to się w słowa układać zaczyna ...ale bezsensu
    :)
  • Najgorsze, że wymówienie pewnej nazwy narodowości okazuje się karalne (który to paragraf kk?).
    Nazwę Francuza Francuzem, Niemca - Niemcem, Anglika - Anglikiem, Polaka - Polakiem - i będą dumni, nawet do głowy im nie przyjdzie, że mogą się obrazić o coś takiego.
    Ale nazwać [...] [...] - to ciężka zniewaga i czyn karalny. Pszyjaciułko, pomusz!
  • Smieszno i straszno.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.