Dziś się rozpoczyna proces
Niejakiego Bruno A'prilla. I fsumie to nie do końca jeszcze wiadmo czy zarzuca musię to że planował wysadzić zbiór osłow ale to nie zrobił (karygodne zaniechanie?) czy tez to że planował osłów wysadzić i mu na to nie pozwolono (karygodna gorliwość?).
Tak czy siak będzie ciekawie. Drukarki 3D chiba juz wydrukowały wystarczająco ilość dentych dowodów win niepopełnienych.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Tak czy siak będzie ciekawie. Drukarki 3D chiba juz wydrukowały wystarczająco ilość dentych dowodów win niepopełnienych.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Nosz kurczem bladem!
Radykalne poglondy polityczne? To już za poglądy sie aresztuje?
Komoruski, rudy zdrajca, kolaborant, "zdradek"? łŻydzi? No to jusz tak ze 30% społeczeństwa bugoodrza powinno tam grzać ławę!!!
Można było zbudować ładunek? Panie toć to Chińczyki wiedzom juz od wiek wieków.
Dysponował komponentami? Sobie luknełem do mojego schowka w kibelku.... ja sam denat z chemii mogłem ZAZNACZAM MOGŁEM BO JUŻ WYRZUCIŁEM DO SMIECI KOMPONENTY ZBRODNICZE (cenzorze uwarzasz?) zbudowac bombkem i to nie choinkową
No i najlepsze: "udało się na poligonie stworzyć ładunek". Normalnie geniusze terroryzmu te expierdy som!!! Jak i zresztom kazdy ledwo co ogarnienty gimnazjalista z dostępem do zapałek.
The author has edited this post (w 27.01.2014)
The author has edited this post (w 27.01.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Nazwę Francuza Francuzem, Niemca - Niemcem, Anglika - Anglikiem, Polaka - Polakiem - i będą dumni, nawet do głowy im nie przyjdzie, że mogą się obrazić o coś takiego.
Ale nazwać [...] [...] - to ciężka zniewaga i czyn karalny. Pszyjaciułko, pomusz!
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia